15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#9057 Majd ha kész lesz az új szimud :D -
Solt #9056 Ne legyémá bunkó vagy!!! -
#9055 Szutykos dízel :D Hüje buszos :D -
Solt #9054 Na jó... nyazsgem! :D Inkább gyere TDI Seatozni egy kicsit... ;) -
#9053 De melyik nyáááár ? :D -
Solt #9052 :D
Nyár közepéig pontot kell tenni az ügy végére... :)) -
#9051 A 14 pár is egy pár :D
Csak konkrétan több mint 2 év :P -
Solt #9050 Max pár hónap... -
#9049 Ezzzz, meik évben is lesz? -
Solt #9048 Ááá... döntöttem... kell! :D Megvárom a költözést, az új kecóba jön a cockpit és ahhoz kell ez is... így amíg nincs rendesen rögzítve a pedál, nincs értelme... így is néha berúgom az asztal alá... :D -
#9047 Tika rendelt :D zaklasd őt :D -
neilszab #9046 Én meg láttam egy fórum egy srácok, akinek két haverja is rendelt.... -
#9045 Fufúúú én két embert is ismerek, aki rendelt -
Solt #9044 Neeeee... basszus... asszony tuti kinyír, ha rákattanok.... :D
Mennyibe volt neki, ha nem vagyok indiszkrét? 60 usd + szállítás? -
#9043 Mert nekem ClubSportPedal van :P
De megfordult! :P
Ps: Sőőt, tudok valakit, akinek az van, és a kedvedért ódákat zeng róla. -
Solt #9042 Picit konkrétabban? Mielőtt beírod, hogy "igen meg", kerek kérdést vázolok nyüzüge!!! :D :D
- akkor miért nem rendelted? -
#9041 Meg. -
Solt #9040 Megfordult már valakinek a buksijában, hogy rendeljen egy ILYET G25-höz? Ígéretes... nem vészes az ára, nem kell sokat babrálni, és valós lesz a fékpedál működés... hmmm... -
Neoncsoves #9039 megint elolvastam és tényleg hasznos... még párszor elolvasom aztán elkezdem a setupolgatást játékokban -
endrodiz #9038 igen, naponta csekkolom az árfolyamot és a 20e + posta (multiformatnál) már elment volna, csak eddig nem tudtam megrendelni, mostanra meg elfogyott és kicsit nehéz még mélyebbre nyúlni a zsebbe... kicsit olyan hülye érzés, mintha a lányomtól venném el :( demostmárénisDFGTtakarokazértis -
endrodiz #9037 olvasd el még néhányszor, tényleg "alapmű" szimulátorhoz..
-
endrodiz #9036 frex már akkor jön, mikor a fabatka sem számít... -
neilszab #9035 Sztem DFGT alá ne add, itt vannak az aktuális árak, illetve használtan is nagyon megéri beszerezni, tartós dögök ezek....persze ha nem vmi kis hülyegyerektől veszed meg... :) -
Neoncsoves #9034 A kormánykalauzt már végigolvastam egyszer :) -
neilszab #9033 A véső ingert Neoncsoves legutolsó hsz-e adta meg.... ;)
-
#9032 Micsodaaa? Ha nem számítana a peták, akkor csakis frexet lenne szabad venni!:D -
endrodiz #9031 Ha ezt nekem írtad, kb 7hónapja folyamatosan olvasom mindkét bibliát
, és az esti imáimban csendben idézgetek belőlük...
Eddig mindig halogatnom kellett a vásárlást, de most már nem bírom tovább... de sajna a multinál pont elfogyott a DFGT azon az áron, amin nem gondolkoztam volna, hogy melyiket válasszam. de sajna nekem pár ezer peták is sokat számít...(ha nem számítana, valszeg Fanatec-et vennék) -
Laceee #9030 Nem biztos, hogy sajnos -
#9029 A többit sajnos nem ismerem:D -
Laceee #9028 Csak a szimulátorokban, a többiben meg úgysem számít annyira. -
neilszab #9027 Megelőzendő a sokk további kérdést a témával kapcsolatban, érdemes lenne átolvasni a Kormány kalauz ide vonatkozó részét.... ;)
Illetve a tippek, trükkök, turpisságok cikkben van szó a 900 fokról... -
#9026 Játékon belül mindig. -
Neoncsoves #9025 DFGT-nél kormányzárat a külső szoftverben vagy az adott játékon belül lehet beállítani? -
#9024 Nem csak a 900 fok ér ennyit, hanem minden más, pl nem fog elbaszódni a pedál benne. -
Solt #9023 Megértelek egyébként, én sem szeretek setupolni, az ember inkább nyúl a gyorsabb megoldáshoz... csak aztán kiderül, hogy eleve nem jó ahogy hozzá áll...
GTR2-t tolom mostanában... rákattantam a Porsche GT3 Cup-ra... Anderstorp-on elkezdtem vele kőrözgetni... setupolás ezerrel... kb 50 kör után azt vettem észre, hogy az alap setuppal olyan időket megyek, mint eleinte az agyon setupolt autóval... most ott tartok, hogy adott pályán, adott kategóriában wr 10. időm van, és alig nyúltam valamit a setuphoz... pár alap dolog, és annyi...
Szerintem kiválaszt az ember egy neki tetsző kormányszöget... ehhez belövi a kormányzárat... üzemanyag pár liter, 1-s a leglassabb kanyarhoz, 6. a leghosszabb egyeneshez belő, minden más alapon, és elkezd ívet tanulni... az első 30 körben hozzá sem szabad nyúlni máshoz... rá kell jönni, mi az ami a vezetés technikai hiba, és mi az, ami setup... ez kurva időigényes, de csak így működik...
Nekem ehhez nincs türelmem, úgyhogy általában az van, hogy belekapok, összejön egy átlagnál jobb idő, aztán hagyom, mert nincs kedvem tovább pepecselni vele...
Az auto szimek pedig betanulhatók... akinek van alap érzéke hozzá, az eredményes tud lenni... csak türelem, türelem, türelem, és idő, idő, idő kell hozzá... ;) -
endrodiz #9022 ok. köszi.
Nagy kérdés (mindenkihez): momo lenne helyben 16.260.-ért, ez meg kiszállítással 27.000.- körül jönne ki. Megér ennyit az a 900 fok? egy kezdőnek... -
#9021 Persze, én nem tekergetem annyit a kormányt, meg szeretem, ha berántja a kocsi az orrát. Megsértődni meg nem fogok, mert ahhoz itt mindenki kevés!:D És különben is tudom, hogy béna vagyok:P -
Solt #9020 Most, ha azt mondom, hogy azért, mert eleve nem jól csinálsz valamit, akkor megsértődsz...
Játssz ahogy jól esik, csak ne hirdesd, hogy nem kell ezzel foglalkozni... nem véletlen, hogy a szimulátorosok 90%-a ezt így állítja be... -
Rainbow15 #9019 Átlagáron volt, 24,9k. itt -
endrodiz #9018 és mennyiért, ha nem vok túl indiszkrét? Ha találnék jó áron én is vennék...