Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • pointer4
    Az semmi, amikor mentem teherautó vizsgára, C jogsi. Egy csűrős Ford teherautóval kellett menni. :D Pont 10 évvel volt nálam idősebb, én voltam 17. A kormány olyan volt mint a régi filmekben, balra jobbra 10-10 cm-ert simán kellett mozgatni menet közben az egyenes haladás miatt. A gázpedál olyan puha volt, hogy elég lett volna a zoknimat rárakni, hogy benyomjam. Ráadásul az volt az alapjárat szabályzó is, mert amikor leakart állni, a kasztni elkezdett berezegni, fel-le ugrálni 3-4 centit, és emiatt benyomta magának a gázt. A fékút kb 8mm-er volt a teljes légfék blokkolásig, a kuplung.... hát arra rá kellett nehézkednem a 110kg-os testemmel, hogy benyomjam. Volt osztálytárs, aki a kormányba kapaszkodva tudta csak lenyomni. A váltó... hát bazz mintha egy FFB nélküli Joy-al próbálnál fokozatokat találni. Úgy tudtam csak elindulni, hogy bal hátra húztam, az a kettes, és a jobb első tükör fele toltam akkor az a hármas, abban indulunk. A hátramenethez meg 15cmert jobbra koppig és hátra. Térden is vágtam a vizsgabiztost :D
    Szóval ez egy csoda volt... vittünk 3db 2mes síndarabot, hogy a hátsó kerék ne kaparjon el, terhelve legyen.
    :D
    Na evvel a verdával a 70, az olyan volt mint egy ladával a 210 :D