Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Maci23 #8745 Sziasztok!
Sokan keresnek még G25-t, ezért gondoltam leírom a tapasztalataimat!
Én két hete vettem a Logitech G25 kormányomat! 54.000.- ft volt kiszállítással együtt!45000-s boltba fel se vették a telefont! Ahol 46000-ért árulták felhívtam őket persze én is, de megnyugtattak hogy január végén talán lesz náluk de 65000 körül
, mondom köszi ...
Így hát megvettem ott ahol 51500 ft volt!2év gari,úgyhogy minden rendbe volt vele!A G27 egy nagyon jó kormány pár dologba finomítottak rajta és kényelmesebbé tették mint a G25 esetén,de ez természetes, mivel 3 év volt "javítani" , ami elmondható hogy nem olyan drasztikus fejlődés!De hát ez van!A G27 árát én is sokallom!Szerintem G25-t levinni nem akarták Momo szintre (árban) a G27-t meg ugye el kell adni!És szerintem amennyi az "újítás" annyival többet nem fizetnének ki érte sokan!
A G25 most kezdett volna 30000 ft környékén az "elérhetőbb" kormányok közé kerülni,és sok embernek elérhetővé válni,ezzel örömet okozni!
Drukkolok akinek még nincs,hogy legyen!
Kellemes böngészést minenkinek!