Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
neilszab #8713 Nem tudom, nekem valahogy kényelmetlen...
Vezetetés közben folyamatosan rajta kell lenni a lapátfüleken az ujjaimnak, és ezért nem tudom jól megmarkolni a kormányt a hagyományos értelemben, ebben ráadásul zavar az is, hogy a váltófül mögött nincs is nagyon hely kényelmesen az újjaimnak. A fülek meg ahhoz, hogy folyton rajta legyen az újjam túlságosan hátul és túlságosan kívül helyezkednek el, tehát a kényelmeshez mérten egy picit mindig "kifelé" kell állnia a kezmnek.
A DFGT esetében a kormányt kalsszikus éretelemben jól meg lehet markolni, elég hely van hátul az újjaknak és a váltó pöcök is a legjobb helyen, pont a középső ujjam alatt helyezkedik el, tehát nem kell fogást váltanom a kormányon, amikor váltani akarok, és amikor csak simán markolni. Az ellenállásval sincs bajom, a G25-tel könnyebben váltom el magam, mint a DFP-vel.
Sztem ergonómiailag (kényelem, fogás, gombok elhelyezkedése/minősége) a G25 igencsak visszalépés a DFP-hez képest, még a bőr sem jobb rajta, mint a DFP bevonata. Persze műszakilag meg jobb a G25...
Dióhélyban ennyi...