Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Pitti
    Sziasztok!
    Nagyon koszonom az insane-nel kapcsolatos infokat. Nekem eszembe sem jutott, hogy a pedal separate miatt van az egesz, dehat mire valo a topic :)))
    direwolf:
    Nem tudom kinek celoztad azt a mondatodat, hogy:

"fogalamam sincs mennyibe kerülhet egy Thrustmaster FFB, de biztosan nem kapod meg 24 ezerér ;)"

Mint ahogy mar emlitettem vala, 34990-ert vettem a Thrustmaster Ferrari FF Wheel kormanyt egy honapja. Ez annyiban kulombozik csak CodeRed kormanyatol, hogy nem kompatibilis PS2-vel.
    Nem akarom nagyon szaporitani a szot, de maximalisan tamogatom CodeRed irasait a kormany kialakitasarol anyagarol ecetera-ecetera.
    A #60-as hozzaszolasomban van egy link is ahol meg lehet tekinteni illetve a szamlat is beszkennelem, ha valaki ketelkedik az araban :-))))
    Nekem is volt alkalmam tobb kormanyt kiprobalni. (egyedul ACTLabs nem volt meg a kezem ugyeben) Es amikor CodeRed #42-es hozzaszolasat olvastam, akkor dontottem ugy, hogy ezt talan megeri. Azota viszont csak dicserni tudom en is.
    Most mar csak a GP4-et varom nagyon :-)))))