Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • TitaniumRR #8382
    Szavak és ömlengés nélkül bemutatják.

Mindig érzékeny téma olyat beszerezni, amit nálunk nem forgalmaznak. Engem az érdekel, hogy ha olyan jó, akkor miért nem látni egyetlen magyarországi kereskedő kínálatában csak himi-humi webáruházak oldalán. A tube-on lévő videók több, mint 1 évesek. Ennyi idő csak elég a kevésbé gyors cégeknek is a beszerzés és továbbértékesítésre.

Nem ismerik? - Kétlem. Elég látványos. A neve is népszerűsíti.
    Árképzési nehézség? - Profitábilis árréssel csak 30. e Ft felett tudnák telephellyel bíró áruházak eladni, úgy meg nem sokaknál lenne kelendő a G25 mellett.

Másik:

Írod a Kormány Kalauzban a Logitech Racing Force vs. Driving Force GT összehasonlításában az összességében nagy különbséget. Ez a barkácsolás vs. hiba nélküli működésen túl, ergonómiai, anyaghasználati így tartóssági szempontokat is jelent?
    Egyik 13 e. másik 28 e. Noha 30 a plafon, de akkor sem mindegy.

Nem tudom volt-e róla szó:

Több egymástól független videóban láttam, hogy a driver közel 45 és 90 fok között fordít a kormányon előzésnél 200 km/h felett. Ennek valósághűsége - no comment.
    Nem ismerem, ezért a kérdés: Ez a normális, vagy be lehet állítani realisztikus kormányérzékenységet?