Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem tudsz egy egész tekerést sem csinálni 😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
DFGT-t akartam venni de valószínûleg nem fogja futni rá. A Force Ex mennyit fordul?
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
-ha nem megy máshol se akkor hardveres gond
-leadod garanciába, ha nincs gar:
-szétszeded megjavítod
-szétszeded nemtudod megjavítani, kidob, vesz új
-szét se tudod szedni kidob, vesz új
-holnapra megjavul magától, örül -> Soltnak küld egy sör
-nem dobod ki, alkatrésznek még jó lesz, vesz új
www.smart-bus.hu
van egy kormányon formula force EX de pár napja rosszalkodik nem reagál idöbe ilyenkor mi a teendõ minél hamarabb írjatok PLS!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Köszönöm!
Mellesleg ne vigyorogj, mert Te fogod megtervezni, mivel nekem olyan kõll, amit repüléshet is tudok használni... <#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
<#law>#law> Jajj de magadna re vedd <#wave>#wave>
A sebességfüggõ kormányzás tényleg az elsõ ami zavar (kikapcs!) 😄 Idegtépõ amikor látom hogy lassulok tartom a kormánykereket de a kerék csak elkezd kifordulni 😄
www.smart-bus.hu
A Forma 1-s verdák kormányszöge 360 fok körül van, pályától függ! Ezt az rFactor topikban pár hete kitárgyaltuk.
A steering lock-ot meg senki nem vitatta...
www.smart-bus.hu
Ideje lenne már valami stabil kütyüt csinálnom, mert többet foglalkozom azzal, hogy hova lett a pedál meg a kormány az asztalról, mint azzal, hogy merre kéne menni! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Különben se neked szólt, Ombika sokallta a magas kormányszöget. <#nyes>#nyes>
Én úgy szimulátorozom, hogy utánanézek adott autónál milyen kormányszöget használnak élõben, és azt állítom be. Plusz azt is nézem, hogy milyen váltót használnak, és azt is annak megfelelõen lövöm be... 😊
Tehát LFS XFG 720 fok H váltó, RBR WRX-k 500 fok környéke és pillngó, esetleges Forma 1 pedig 360 fok környéke és szintén pillangó... 😊
www.smart-bus.hu
Amúgy meg lehet hogy drifthez kell érzékeny kormány, de attól még van aki "szimulátorozni" akar. Jól megtanulsz 180°-al driftelni, azt sose veszed hasznát ha egyszer igaziból akarsz 😄
ZTM: ez játék probléma lesz, kérdezd meg a játék topicjába esetleg, lehet mi sose hallottunk róla.
Az 1ik játékban ha beállítom a kormánnyal való vezetést a kamera forog,hiába fordítom helyes irányba forog szép lassan... Ha nem kormánnyal megyek minden jó!Mi lehet a baj???(Logitech Formula Force EX)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
www.smart-bus.hu
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!