Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
rbal #7927 Nem azt jelenti hogy nem lehet szimulátorozni vele! Lehet, de van amire figyelni kell, de pl az elkalibrálódásra nem lehet, azt a helyzet adja. Én anno azért vettem, mert csak jókat hallottam róla, milyen pontos, milyen faja. Aztán vettem, kb 1 hónapig gondmentes, de akkor már olvastam ezt azt róla. Mondom nekem ilyen bajom nincs, tök jó! Aztán 1-2 hónap és jöttek a gondok, amiken potitisztítással, potirögzítéssel, kormánytengely bezsírzásal, stb. egy darabig elvoltam, de a kalibrálódással nem lehet mit kezdeni sehogysem. És ez nem egyedi hiba, hanem típus. Aztán kb 4-5 hónap múlva már megbántam, igaz akkor még nem volt dfpro, ez tartozott a csúcsnak, persze az egyedi most is csillagos egeket verő árért kaphatóakon kívül. Viszont láttam hogy van new feliratos momo is, de az nem ennyi, lehet hogy ott ezt már orvosolták. Végülis a 13e pénz körül van sok noném típus, ami aztán ki tudja lehet hogy ennyit sem ér. Nem tudom most dfpro, vagy dfgt mit kóstál, de asszem a momo eredeti 25e körüli árában volt, szal azért meggondolandó, igaz azért még így is a duplája, ha azt sehogy sem tudod összeszedni akkor azért a momo maradhat, vagy más márka, bár azokat én nem ismerem. Ja azért van előnye is, sztem kényelmes volt nagyon a fogása!