Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ezzel csak az a bajom hogy egyedül F'hez lenne fellinges, ahhoz meg drága mulatság h csak 1 fajta autónál használod de azért párszor már elgondolkodtam rajta hogy megkéne csinálni😊

symbol
hát ez téll elég olcsó 😄
bár gondolom lesz 100 dolcsi vagy több mire igy néz ki... 😊
bár egy ilyenre, ha jól is múxik a gombok is faszák rajta 30-at is adnék 😄 persze legyen az anyagnak minõsége 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
Viszonylag olcsó F1 es kormány, pl FAN-oknak.
Valaki csinálhat belõle ilyet:
pointer4
Jáá, mint alkatrész mégse lehet megrendelni... 😞
milk41
ilyesmi van a logitech pedáljában és a nem ffb-s kormányokban is

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

symbol
ez de szopás 😄 vegyél sokat, jó lesz tartaléknak 😄
mondtam, hogy a végén igy vagy úgy, de tömeggyártás lesz belõle 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
Hohohó :d
Találtam még múlthéten egy jófajta potit, ami a szimhez jobb lett volna mint a tolópotméter, de most ide a pedálhoz idális lenne.
Mivel sehol, de sehol nem kapható (még jó hogy gyártják) annak a cégnek akinek forgalmaznia kéne, írtam mailt. Õk válaszoltak, hogy csak nekem csak most megrendelik.
Tegnap jött válasz, nem is lene drága, 0,52$/darab. Valakinek nem kell páááár ? 😄 😄 😄 Mert a minimum rendelési mennyiség 2500!!! db 😄
bardocz
Tudom nem apróhírdetés,de momo eladó 10kért,picit pedálhibás,de engem pl sosem zavart,gp79 simán játszható vele,meg rally is.Kormányon van kopás,jobb oldalt,ahol az ujjad van,de nem érezni.Doboza asszem nincsen meg,kormány+pedál+táp.
bardocz
Xp.
pointer4
Ezt nézted? A srácnak valami admin jogok miatt nem volt FFB-je. (2. oldal)
5.02-es van fennt.

Vagy ez, (Clear Calibration Utility) "clean potentially corrupt registry keys on Vista", hátha.
mila69en
hát nálam még annyira sem mûködik mint az 5.02-s egyáltalán nincs ffb-m csak a középre húzás pedig kivan kapcsolva meg 0-ra van húzva😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ombika
Allitolag 5.0-as a legjobb!

mila69en
nem! már a kezdetek kezdetén is ezt csinálta😄 az 5.02.116.os drivert használom másik nem volt még fent! de még egy szûz vistánál is ezt csinálja!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ombika
Kitudja hany fele drivert raktal fel ... Nem lehet ,h azert van! Vista 64 bit es soha nem csinalt ilyet nekem!

mila69en
hm.. nem tudom nekem miért csinálja ezt😄 állandóan ki kell törölgetnem a regeditbõl az oda nem illõ bejegyzéseket mert különben nem mûködik minden játékkal sõõt eggyel sem csak az rfactor-al rbr nincs ffb lfs automatikusan nyomja a gázt😄D fék a kuplung meg hasonló apróságok

melyik drivert használod?

pointer4
Nekem is vista, g25, De még csak hasonló dologgal sem találkoztam, pedig még az sp nélküli meg beta vistát is használtam.
mila69en
vista?😄 nekem a vista a g25-öt össze vissza jegyzi be😄 van amikor joystik, driving force pro, g25 lol

bardocz
Lol,mostmeg G25-nek veszi.Mindegy,a lényeg,hogy mûködik minden rajta.
bardocz
Váá,mit szenvedek már vele,nem középállásban van alapból,néha meghülyül,nem értem én ezt.
bardocz
Hm,ha ps3 módra kapcsolom csak akkor mûködik rendesen<#fejvakaras>
bardocz
Na mostmár jó,nyomkodtam a kormányon a gombokat,és jólett.Marha szokatlan még,szerintem vagy féll perccel lassabb vagyok 900° és h váltó miatt😄
Norbi1990
Kalibráljad.
bardocz
Segíítség!
Vettem egy fanatec 911-es kormányt,de a kuplung sehogy sem akar mûködni:\ A drivert pedig feltettem:\
pointer4
Köszi, de majd a puding próbája az evés 😄
Fantasztikusan nez ki, gratula! <#eljen>

mila69en
<#worship><#worship>

pointer4
Na már van fék is 😄 Itten átal, csak nem akartam ilyen félkész termékkel koszolni a felületet 😄 Mondtam már hogy utálok festeni ? Bár még 1 apróságot kell csinálnom az elektronika elõtt, ez excenternek egy ütközõt, hogy állítani tudjam a pedál pozícióját, mert most így a rugó kalandozik csak el.
bardocz
Nem tudom,én hagytam alapon.Már az is jobb,mint az automata😄
solo
<#zavart1><#eplus2><#gonosz1><#idiota><#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Jah, értem...

Hû, akkor sok sikert😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pointer4
Hát ott már illene 😄 Még az Abarthnak is.
AlieN911
Valami ilyesmi! De ha 2-3000re felviszem a fordulatot, akkor ennek meg kéne szünnie és elndulnia rendesen, nem?😄

Honda - The Power of Dreams

pointer4
Arra gondolsz, hogy elkezded felengedni a kuplungot és nem történik semmi, és akkor engeded engeded és hirtelen csak alapjárat (persze lekéne fulladnia kb, vagy ugrálnia az autónak) és elindul az auto , de nem csúszott igazán?
Hmm, kellene tervezni FFb effektet a pedálnak, már kezdenek a tervek körvnalazódni a fejemben 😄
AlieN911
Kedden megyek vizsgázni!
Tudok vezetni!
De nem értem h. miért kérdezed!
"fel kell pörgetni vagy 5-6000re és lassan kuplung" szép is lenne ha igy kéne élõben!😄 Amugy lehet h. rosszul fogalmaztam, ha kisebb fordulaton csinálom, akkor (az aut kuplung mitt nem engedi,de lehet látni, érezni) rángat az auto! Erre értettem!

solo
Van e neked jogsid?: D
Tudsz-e vezetni?: D

AlieN911
Hali!

Nem egésszen ideillõ a téma, de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha már LFS és kuplungrol van szo, akkor kérdeznék egyet! Be lehet lõni a kuplungot valahogy faxára? Mert nekem erõssen csusztatni kell,ha nem akarok durván indulni! fel kell pörgetni vagy 5-6000re és lassan kuplung, akkor indul el normálisan! Manual kuplung term.<#help><#integet2>

MaSzKa
én is megyek H váltóval

csak nekem nincs pénzem drága játékokra 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
LFS-ben amúgy is ratyi az automata kuplung.2 körig használtam,aztán inkább átállítottam manuálisra,még gombbal is jobb.
Ombika
LFS-be ugy az elvezet CTRA servereken, marmint kuplung! 😊

bardocz
Amúgy a kuplungos váltással az a bajom,hogy hosszú távon így is marhára elfáradok,múltkori versenyen nem kicsit izzadtam le...Ha még kuplugolnom is kéne lehet hamar végetérne a versenyem,LFS-be is párszor szétégettem már a manuális gombos kuplunggal a gépet...
bardocz
Nekem megy pillangóval,bár nem érzem magam gyorsabbnak,bár bátrabban váltogatok,de szekvenciálissal tényleg élvezetesebb.Igazából én megszoktam a váltogatást a kétféle váltás között,mert régebben azt csináltam,hogy egy kis F1,egy kis túra,egy kis rally,ésatöbbi,és folyamatosan váltogattam közben a váltási módot.A váltós dolgot meg hagyom szerintem,jó nekem így a kuplung😄
Amúgy tényleg az lenne jó,amit Pointer ír,mindenki megy G25-el,kuplunggal,és H-váltóval.Csak sajnos még sokak nem engedhetik meg maguknak,hogy vegyenek egy G25-öt :-(
pointer4
Igazából az lenne a jó, ha pl mindenkinek g25 kormánya lenne. És a játék nem engedne semmit átkonfigolni. (Mindent csak úgy engedne ahogy igazából van az autoban) Hajam égnek áll amikor pillangóváltóval kell mennem a többiek után, mert H váltóval lenne élvezetes meg kuplungal, de akkor meg a lemaradástól megy el az életkedvem..... Pedig 2 féle célból élvezem a vezetést, 1x hogy igazán jó kihívás maga a vezetés, illetve a jó eredmény miatt (mások kárára). De a kettõ együtt még nem megy....majd talán 1x
batihu
Próbálod a pillangót? Én régebben a Thrustmaster F360 Modena Pro kormányommal pillangót használtam, mert rossz lett a szekvenciális váltója. Akkor jól ment, de most próbáltam a DFP-vel, mert a Simco-nál ajánlották, de nem ment. Visszaállítottam a szekvenciálisra a váltást. Szerintem a pillangóváltó elveszi az F1 '79 feeling-jét!😞 Azt mondják gyorsabb lehetsz vele, ha pedig a váltót gated-re állítod, és valamelyik gombbal manuálisan kuplungolsz 8 tizeddel mehetsz jobbat!Nekem erre kb. 500 kör kellene az Interlagos-i pályán. Sajna idõm nem sok van mostanában, marad a szekvenciális.F1 79-el azért próbálkozom😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Ami van bal oldalt a helyén mûanyag cuccos,azt le lehet pattintani.Aztán a váltóról alul le kell tekerni egy csavart,és ki tudod húzni.Utána már csak át kell pakolni bal oldalra.
Akkor bocs, azt nem gondoltam, hogy átlehet tenni.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
Ezt én is megcsinálom<#nemtudom> Sõt,akárki.Át kell rakni a váltót a bal oldalra,meg belül egy vezetéket átkötni,és tádámm,semmi különös.
Van balkéz edition is 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
<#nevetes1> Ezt nem is néztem.
pointer4
Nahhh, akkor nekem is azvan, ezt nem is néztem 😄 LOL
mila69en
jaa és írja azt is... a G25-höz meg nincsenek gáz és fék pedálok😄 ismételten speciáleditonra tettem szert <#vigyor5><#idiota>