Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • fery02
    Ahogy elnézem ezt a USB-Gameport adaptert, hogy 4200 Ft (ráadásul Miskolc) már végképp nem éri meg ezért a kormányért (annyit nem ér maga a kormány szerintem). Főleg, hogy ha USB, akkor már driver is kellene hozzá (gondolom).
    Meg akkor ha Vista óta nincs gameport támogatás (buhera módszereket inkább csak ezért kihagyom), akkor innentől kezdve nem téma, akkor nem fogok mégsem szerezni ez miatt midi portos hangkártyát. Pedig szerintem ha működött volna, mindenképp jobb lett volna, mint billentyűzetről, mert nekem leginkább a finomabb pedál, kormánymozdulatok miatt lett volna szükséges, amit gondolom tudna nyújtani azért ez a kormány.
    Köszi a válaszokat, hasznos infókat kaptam.

Amúgy azt mondjátok, hogy nem lennék még nagyobb kocka, ha egyszer csak úgy hirtelen megjelenne az asztalomon egy G25, miközben életemben nem játszottam még szimulátor játékkal? :) Szerintem hónapokig egyfolytában csak autóbrummogás hallatszana a szobámból. :)