Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
igen az volt! nekem is az volt!<#idiota> momo szekvencialedition<#vigyor3>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pointer4
Ott írja a Logiech összehasonlítás, hogy a momban nincs se 6 sebességes váltó, se szekvenciális 😄 Csak pillangó 😄
Akkor nekem speciáls edísönöm vót 😄
bardocz
Jah,lehet kipróbálom majd.Csak most azokra a gombokra van rakva a jobbra-balra nézés.
Norbi1990
Például kanyar közben nem nagyon tudsz belenyúlni sztem fõleg ha gyors a kanyar. De azért szerintem próbáld ki 😊
bardocz
Hát nem tom mivel lenne gyorsabba a váltásom pillangóval.Na meg annál elõfordul,hogy csak úgy beleérek,természetesen baloldalt,ami természetesen a visszaváltás,és ezt kanyarban.
Norbi1990
Azzal lassúb vagy, elõször én is úgy mentem de 3 mp-el lassab voltam mint a pillangóval <#wink>
bardocz
Én szekvenciálissal váltok,ha a mod azt követeli meg,ha a pillangót,akkor azzal,most épp GP79-es modban szekvenciálist használom😄
"nincs 6 sebesseges valto.."
szolj hol van mert nekem van egy momo-m elrakva jopar eve,de idaig amien kis vaksi voltam nem talaltam .<#nemtudom>
amugy igen, en pl csak kezifeknek hasznaltam, es pillangoval valtottam<#bee1><#wink>
bardocz
Az neked 6 sebességes?😄
pointer4
A momoban nincs szekvenciális váltó ? 😄 Akkor az ott oldalt a kézifék ? 😄
mila69en
nem látok külömbséget-.-<#banplz>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

TaRka0107
Jólvan igazatok van máskor megnézem!! Kössz a választ.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

semmi kulonos, amit te eszrevennel..<#eplus2>

logi oldalan meg osszehasonlitas is van szal, nem sokat dolgoztal ezert ,hogy megtudd..Anyu meg mindig etet teged otthon?

momo,g25

g25 : 900fokos , van kuplung is, 6 sebesseges valto miegymas
momo : 2x0 koruli kormanyzas, nincs kuplung , nincs 6 sebesseges valto..

es most menny tanulj meg onnalo lenni<#law>
bardocz
...Most komolyan,ha érdekel,legalább ennyit megnéznél.
TaRka0107
Üdv mindenkinek! A G25 meg a momo kormányok közt mi a különbség? Thanx a válaszokat elõre is😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ombika
Mert boxolnak a fejeben!! 😊

bardocz
Osztálytársam öccse kormánnyal fifázik😄
pointer4
Mondjuk külön kéne választani azt a két fogalmat, hogy támogatja, meg hogy mûködik alatta 😄
Cs alá is belehetne konfigolni kormányt, csak hülyén mutatna, hogy a gázzal rohanok, a kormánnyal forgok, a kuplungal nézek fel-le 😄
bardocz
Talán a játék hibája,és nem a kormányé...Momo is takony csak simán.
MaSzKa
de hivatalosan ez van írva
hiába baromság

a rfactorba gyárilag 1 fos
realfeel pluginnel kell órákat tökölni minden egyes módnál 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

baromsag. minden ala be lehet loni..
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Majd ha lesz pénzem,és hagyják anyámék😉 Egyenlõre egyik kritériumot sem teljesítem😄 Úgyhogy lehet csak a szimezés marad😛 Egy faszányos G25 kezdésnek,aztán mehet a többi😄
symbol
jaja 😄
nah nemtom, majd tényleg elõször legyen kész a tied 😊 nem sajnálnám a azért ilyenre a pénzt... (pláne ha azért gondolom csak jóval jobban jönnék ki mint 220 😄) hisz az anyagköltség, azért gondolom nem olyan vészes. inkább a meló vele. 😊

bardocz: jaja, ismerõs a szitu. nekem most pl egy új cowon s9-re fáj a fogam, kéne pár limitált blu-ray is 😄 meg persze a gépbe blu-ray meghajtó 😄 jó lenne közben egy angol középfok is minimum, kéne egy sportülés és sorolhatnám. 😊

a pedált eldöntöttem nem eröltetem annyira, mint gondoltam az elején. havonta félre kell rá rakni x pénzt, aztán kész. 😊 néha nem egyszerú, de spórolni is meg kell tanulni 😄

de te mikor veszed már meg a gitárod? 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
"a tömeggyártás elmaradását sajnálom azért 😊 "
Minden a matekon múlik 😄
Meg a fene se tudja még hogy fog sikerülni.
bardocz
Elõször akarok venni egy gitárt,aztán egy biciklivázat,szerintem sose lesz ilyen váltóm,meg pedálom😄 Hátha lesz majd pénzem egy G25-re,és szevasz😄 Ha az megvan,akkor hirtelen nem is kell semmi,és késõbb esetleg jöhet ez,meg az😊 Bár egy ilyen gyártott pedált szívesen elfogadnék,szóval Pointer,menyibe is kerül?<#nevetes1>
symbol
ne is mond... 😊
nekem is kéne mind, bár a DFP-mmel elvagyok még.
kár hogy a pedál ilyen húzós... (ekkora ár mellett megéri megfontolni, hogy egyáltalán mennyire is gondolom komolyan én ezt meg ilyenek, de hát jah, kell a cucc. mondjuk utána fateréknak majd kamuzhatok az áráról 😄

mondjuk énrám az életben is inkább jelemzõ az, hogy bizonyos határig nem számit az ár, ha az jó, nem kell majd cserélnem és tökéletesen elégedett leszek vele. 😊

váltó is jó lenne, de ha most minden hülyeséget elkezdek megvenni, akkor sosem lesz meg rá a pénz 😊

neked hajrá 😄 mikorra melyiket tervezed? 😄
a tömeggyártás elmaradását sajnálom azért 😊

bardocz
Jajj paszmekk,ha nem rövidíted a nevét...😄
Ha rFactorban mûködik a fékerõszabályzó,az marha jó lenne.Jónak tûnik,csak drága,és akkor kell még hozzá Pointer pedálja,meg a váltó<#nevetes1>
pointer4
Az ott a képen a gáz meg a kuplung 😄
A fék bonyolultságát tekintve, egy következõ nap van csak soron 😄

Nem gondolkodok tömeggyártáson, meg még az elektronyikát is fel kell fedeznem 😄 Majd visszatérünk rá. Viszont a H váltót, azt lehet megrendelem a családtól 😄 Mert hogy végülis 1x lesz az ebmör 30 éves :S ráadásul 1 héttel kari elõtt, összevonunk, összevonunk 😄
symbol
a DFGT? necsesszélfel 😄
kormány 😄 link
ez a legjobb vétel ma szerintem. nem a g25.

bardocz
DFGt mi is?Google csak fórumokat hoz fel kép nélkül😄
symbol
jah az igaz 😊, de az DFGT lesz, jó kis cucc az 😄 kár, hogy a forint olyan amilyen... mert DFGT is 30 körül indult, most meg 35 körül van. :/

bardocz
Jó lenne egy,csak az árából majdnem kijön egy G25😊 De nagyon kéne már egy kormány,aminél a közép az középen van bármilyen mozdulat után.
symbol
hát ez igaz, bár a szekvenciális is lehet ugye más.
mármint azért szerintem feelingesebb, ha le ill. feltolni is el kell engedni a kormányt. 😊 bár ez is ott van a DFP-n, csak atom közel a kormányhoz... 😞

H váltó meg jó jah, bár én azzal sem szöszölnék, én azt is megvenném itt 😊

bardocz
Mondjuk nekem elõször egy jó kormány kéne😊 Kéne venni egy dpf-t,csak kormány,ez a pedál,és csinálni egy h-váltót.Szekvenciális meg ottvan a kormányon😊
symbol
nekem is nagyon tetszik, faszán néz ki a pedálszett is. 😊
engem is érdekelne, mennyiért csinálnál egyet, dehát gondolom nem két nap, meg dolgozol mellette, örülsz hogy erre van idõd. 😊

(ilyen infók képek jöhetnek még, vagy nem is kell mindig, csak fotózd mit csinálsz, és késõbb egy packban felnyomok ide, meg prohardverre, élvezkedünk meg csámcsogunk majd rajta 😄)

bardocz
Ha faszán mûködik mennyiért csinálnál kuplungosat?<#zavart1>
bardocz
Ezek kurva jók😊
pointer4
Na, ma volt kis idõm 😊

A fék jön következõnek.
Dietrich
1,5 éves a DFP-m a pedál tele porral és semmi baja.
Kevered a momoval annak valóban ez volt a baja de a DFP-ben ezt javitották már.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
rFactort, összevissza 😊 Mindenféle jó auto mindenféle jó mapon 😄
A "pedálkar" végére a pedál felerõsítésére lett ötletem. Ilyen menetesszár toldó elemet odaheggeszteni. Legalább oldható lesz 😄
symbol
hehe 😄 fanatikus állat 😄 azért megcsináltad 😄
haverokkal mit tolsz és hogy? 😊
mi az az ötlet amúgy? 😄 nekem is adott egy csomó mindent, pl. hogy jó lenne gazdagnak lenni <#violent><#nezze><#nyes>

pointer4
Nagyon ottvan a cuccos, adott is most egy jó 5letet 😄 Viszont az ára, horror 😄
Nem, nem dülöngélek, még most is lusta vagyok beállítani rendesen. Csak haverokkal versenyzek, meg iRacingban élveszkedek 😄 Majd foglalkozom vele már valamikor 😄
symbol
jaj 😊
amõgy lol 😄 majd postold ám, hogy áll a cucc, meg majd írhatsz akár az elkészítésérõl is egy kis cikket. 😊
ki leszek mennyibõl hozod ki (plusz idõ) a pedálszetted. 😊
képek is jöhetnek persze 😊

te amúgy mindig "billegõs-en'" használod a cockpited? 😊 az idõveszteséget nem sajnálod? bár biztos nagyobb élmény is. 😊
illetve izé...

===

közben jött is a mail 😊
olvastam Todd hozzászólásait pár fórumon, szimpi a srác, abszolúte segítõkész meg minden, jó fej.
nah a lényeg:
Base F1 2 pedal $625
Base F1 3 pedal $749
Treaded aluminum heel plate (for fixed angle setup) $ 50
Adjustable angle bracket upgrade (includes heel plate) $ 149
Stainless Steel pedal face upgrade- narrow face (per pedal) $ 20
Wide stainless steel brake pedal upgrade $ 40
+ Shipping (depends on number of pedals and features)...

összesen atom-állat-sok. 😄 mostani árfolyammal... 220.000 Ft.
de mittomén. úgy vagyok vele, ha fél év, akkor fél év, szépen félre kell rakosgatni. ennél jobbat valszeg úgysem gyártanak, illetve max szebbet 😄 de ez nekem jó idõre elég lenne. 😊

itt egy kép a tuningolt változatról: itt lehet állitani a pedál dõlésszögét, meg mindent. 😊 persze a lentin, az alapverziót is testre szabhatod, de azt csak rendelés elõtt, kérésre. utána nem lehet variálni.

nah akkor a kép:

teccik. mégjobban. mondhatni hibátlan. az árát kivéve. de mondjuk egy normális forinttal, itt már 30-40ezreket nyerhet az ember. nah irom neki, hogy kössze, majd jelentkezem valamikor tél vége felé <#eplus2>

pointer4
Ha nyomod a gázt a kormány össze vissza forog az asztalon vagy a játékban ?
pointer4
Teljesen korrektnek tûnik, alkudj ha bírsz 😄 Én ma heggesztgettem a pedál forgáspontját 😄 Hideg van, lassan haladok 😄
symbol

ûgy néz ki döntöttem. véglegesen.
a spórolás és a magas dollár miatt, még eltart pár hónapig talán mire megrendelem, de tuti õ a nyerõ. lerakom az íróasztal alá és kész is. lemezzel sem kell tökölnöm semmi. és nekem a kialakitása is jobban tetszik mint a sima CST-nek. 😊

most irtam Todd-nak, hogy kéne kicsit több info, kiv leszek mennyibe fáj majd. gondolom 700-800 $ körül lesz a cucc. :/

pctroger
Hali!olyan gondom lenne hogy van egy kormány szettem és be van rendesen kötve és ha gázt nyomom akkor össze vissza forog valahogy ezt ki lehetne iktatni ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném!!<#confused>

A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)

zolee145
Áááá...ezt nem hiszem el! Miért utálja a vevõit ennyire a Logitech, hogy ilyen rejtett dolgokat csinál?😄

Köszi a segítséget!😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

milk41
igen,odavan ragasztva,alatta van még 1csavar

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB