Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • fery02
    Sziasztok. Eddig komolyabb kormány hiányában inkább kerültem a szimulátorokat és inkább max ilyen NFS-ekkel játszogattam bill-ről. Viszont van ez az új Shift és eléggé meglepett, hogy már egy "egyszerű" NFS is oda jutott, hogy kormánnyal van értelme csak játszani (főleg a későbbi versenyeket).
    Van nekem viszont egy Logitech Dexxa Steering Wheel-em, amit még kispöcs koromban kaptam. :)
    Így néz ki:

Úgy terveztem, hogy hétfőtől szerzek hozzá midi portos hangkártyát, hogy rá tudjam a gépre, ugyanis ez a kormány game portos. Állítólag az ilyen portos kormányokhoz nem kell semmi driver sem, csak bemenni a Vezérlőpultba és beállítani a Játékvezérlő résznél.
    Ez egy több mint 10 éves kormány, nekem meg Windows 7-em van, ráadásul ez a Shift is mostani játék. Szerintetek csoda lesz, ha tudom vele játszani? Vagy akkor is hülyeség, ha netán működne? Illő volna inkább egy értelmesebb kormányt beszerezni? :) Azért nem akarok nagyon komoly kormányt, mert ha a végén rákapnék a szimulátorokra, akkor a végén még nagyobb kocka lennék, mint most. :P