Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • lamerrichard
    Most néztem meg a játékot pontosabban hogy mi is a baj.
    Először az RBR-be léptem be ott csak be kellett állítani az irányítást és múködött minden: bal-láb fék, gáz, fék minden. Ott egy kicsit erős a FF pideg alig van beállítva egy kicsi. De utána beléptem a Shiftbe mondom hátha jó már ez is, de nem. Mikor már a nyelvet kell kiválasztani már akkor is csak azt hallom hogy folyamatosan felfele menne a nyelvválasztás. Ha benyomom a féket akkor ez megszűnik. Utána a menüben ugyan ez. Elindítok egy versenyt(karrier), és mikor már mennem kell(nem nyomok semmit magát megáll és el kezd tolatni. De mikor benyomom a féket megáll a tolatás és ha a fék mellett a gázt is el kezdem nyomni akkor elindul az autó mintha mi sem történt volna, de viszont mikor nyomom a gázt és fel engedem a féket akkor olyan mintha fékezne. Nem tudom mit gondol olyankor a Shift(játék) hogy ő a fékpedált fordítva érzékeli. Nem tudom ez hogy csinálja, de tényleg szerintem az a baja mert mikor benyomom akkor olyan mint mikor hozzá sem érnék de mikor felengedem a fék akkor meg olyan mint ha tövig nyomnám. Eddig nem volt ilyen. De már eléggé zavar.

Nem tudtok rá valami megoldást?
    Már próbáltam újratenni a LGS progit de ugyan ilyen.
    Meg be is van kalibrálva mert mindig azzal kezdem hogy beállítom a játékvezérlőben hogy 242fok meg bekapcsolom a bal-láb féket. meg ilyenek.
    Meg mikor felrakja a LGS-t akkor bekalibrálja a kormányt.
    Ha tudnátok vmi megoldást akkor annak nagyon örülnék. Köszi.