Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Streetwarrior #7660 Legyen bármilyen gagyi a G25 váltója (bár nekem sosem volt vele problémám), akkor is jó hogy van benne szekvenciális váltó. Az hatalmas hiányosság a G27-ben szerintem. Én nem kritizálok, mert biztos sok okos ember tervezte, de nekem olyan érzés mintha kicsit még ráfoltoztak a G25-re és kész. Szívesen kipróbálnám, hogy össze tudjam vetni a G25-tel a force feedback-et. Nekem most egy halalból visszahozott G25 zombikormányom van és az olyan csendesnek tűnik, mint a G27. Bevallom kicsit csalódott vagyok, sokkal több (és hasznosabb) újításra számítottam. Több fejlesztést Logitech, olyat amit nem lehet 1 délután alatt megcsinálni!!! Ezeket mind modderek már megcsinálták, csak sokkal jobban...
Ha veszek is majd ilyet (nem zárom ki - mondjuk ha meghal a G25-öm valamelyik alkatrésze) biztos nem 1 éven belül. A Logitech-nek van egy olyan jó szokása, hogy az első szériás termékeik hajlamosak a meghibásodásra.