Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
egyébként ennek szem és fül tanúja voltam a bajai kantinban '85-ben..
Kérek a bárná kaolát meg egy szõke kaolát..
csaj:
Mit kér????
én:
psszztt..pepsit meg narancsot kér csak ilyen stílusban nyomja..psszztt..
jaaaa...
csaj:
Ilyen szinü kóláim..kaoláim nincsenek, de van traubi meg márka szõlõ..
"értelmiség"
hee??
csaj:
nincsenek olyan kaoláim.
értelmiség
jááájj..
Jaózsi!! zõld kaola jóú lesz?

kiderült róla késöbb az iskola 3. osztályáig jutott csak és már papiron 22 éves volt és tisztest csináltak belöle..meg fegyvert kapott a kezébe..brrr..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Bucser
Az látszik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
én nem voltam katona 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Jaffa 😛

Dietrich
akkoriban nem volt még fanta magyarországon..mezei narancs az volt az volt a szõke kaola :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
katonaságnál a kantinban így kérte már mindenki 20 éve is ;9
sõt a traubit..zõld kaola néven :p

Említett példáim az új magyarok sajátos nyelvjárására célzott! 😊))

www.smart-bus.hu

bardocz
Igen,de mindegy milyen fanta😄 Színvak vidéki nagymami vajon milyen lehet?<#idiota>

A szõke kóla a fanta! 😊)) Csak õk úgy mondják, hogy szõke kauóla! 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Nagyanyáméknál van barna kóla,meg szõke kóla,az mindegy már mi van benne😄
solo
Király.: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Az Auchan-nak madár van a logójában... A cigánynak minden nagy áruház Tesco, hát így lett az Auchan madaras tesco! 😄 Olyan ez mint a szõke kóla... 😄

www.smart-bus.hu

MaSzKa
g25 43ef a suxmainába

amúgy a madaras tuskó az miért madaras? sok ott a madár vagy mi? 😄

solo
Nembaj, szülinaprakapom a g25 öst : D XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Dietrich
erre most véletlen akadtam rá DFP 22,6K ugyanitt a momo 21K alatt van.
G25 az drága 53K

wander01
aki madarastecsóba meg nagytecsoba megy akármit is venni számgéphez megérdemli 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Most ládtam az Auchan-ba Logi Formula Force EX kormányt 19e péz<#wow1>
Szánalom mert internetrõl már 11e is be lehet szerezni!
Ezt hogy gondolják?Ennyiért vettem a DFP-t és azért nem egy kategória.
És belegondolok hogy van olyan aki ezt ennyiért megveszi...pff

Bucser
JObb szélsõ fajtát adnak a Act Labs Force RS-hez bal szélsõt pedig anno a Wingman 3d-hez kaptam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
ez de érdekes csatlakozó

ilyet hajtottam évekig :S

pointer4
Ha szépen viszacsomizod, és drágábbat akar venni, akkor szinte mindig engedik .
Ha még nem telt le a "három nap", akkor esetleg cserélik neki, HA garanciális problémája van.

nagykispeter
Kösz, megpróbálom a cserét.Annyi a szerencsém hogy balra van mikor még rezegni se rezeg,így még hibás is!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

zolo
Cseréld vissza minél hamarabb (ha még nemtelt le 3 nap akkor irány a bolt), és vegyél Force Feedback -es kormányt

http://flickr.com/photos/zolika90/

mila69en
csak elõtte az ablakot elne felejtse kinyitni...drága az üvegezés<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

wander01
hatalmas ivben vágd ki az ablakon, és szerezz minimum egy momo-t vagy dfp-t, kivéve ha nfs-hez kell 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

milk41
Force Vibration,magyarul csak vibrálni,rezegni fog
a Force Feedback az amire te gondolsz

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

nagykispeter
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni ha valaki ért hozzá. Vettem egy Speed-link Force Vibration kormányt. Lehet Nekem vannak nagy elvárásaim ezzel a kormánnyal ,de mikor egy más márkájú kormányt kipróbáltam akkor ha nekimentem valaminek akkor rántott eggyet a kormányon néha alig bírtam visszahúzni.Ezen pedig néha kanyarodáskor érzek egy kis rezgést van mikor erõsebbet,de azonkívül semmi.Sokszor olyan,mintha csak egy vibrátort tartanék a markomba. Egyfolytába ugyanabba a ritmusba csak rezeg. Na szóval Nekem van nagy elvárásom ezzel ,vagy hibás lehet a termék vigyem vissza!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

wander01
de a kuplunG azért fasza nem?

MaSzKa
nekem tavalyi G25-ösöm van

újan vettem és amikor tekerem akkor hangos

a pedálok annyira nem

de a kuplunk fél bonymásnál oldalirányba mozog 😞

a válto is hangos

lehet újítottak azóta?

Én is ezt tapasztaltam, mint Alien. A váltó és a kormány csendesebb lett, mondjuk nálam a pedálokkal sincs semmi gáz. Szerintem javítottak rajta...de nem tudom.

És ne aggódj nem bejáratós, én az enyémet nap mint nap használom GT Legendsre kb. 2 órát és nem lett hangosabb. Nyúzzad csak!!! :-)))
bardocz
3600 pacis metanolos dragster....elélvezõs hangja van.Remeg a föld a lábad alatt alapjáraton már,majd jön a gumiégetés,füstbe borítja a nézõteret,szépen lassan visszatolat,lehet élvezni a hangját tovább,majd jön a rajt,felpörög a motor,elindul,és ahhh,brutális,beleremeg a föld,meg az egész tested,és utána sípol a füled.Isteni.
Cowek
Hallottatok már igaz versenyautót?? Na az milyen kiba***tt hangos <#wilting><#idiota><#zavart1><#awink>

http://www.f1-info.hu/

bardocz
MOMO-m is kurvahangos...És azok a szercsétlenek a váltó belsõ részét mûanyagból csinálták,és már az egyik oldalon el is tört,úgyhogy,ha ezen az oldalon is eltörik,baszhatom a szekvenciálist végleg.
AlieN911
Hát nemtudom, hogy mennyire hallatszik! Sry teloval csináltam..

szerk: Megnéztem, hát eléggé hangosnak tünik, közben nem az! <#idiota> LoL

Honda - The Power of Dreams

Jó kérdés... 😊

Azt tudom, hogy az enyém nagyon hangos... a váltó is és a kormány is, viszont a pedálokon semmi olyat nem érzékelek amiket írsz... nem tudom mi lehet! Az a csavar csak a pedált fogja, nincs köze a rugóhoz...

Nyúzzad... kiderül, ha valami nem kerek! Egy kis RBR-t neki! 😄

www.smart-bus.hu

AlieN911
Lehet, hogy azért mert még 0km-es, bejáratos <#idiota> Galériám, kép rola, szerinted az lehet? 😄

A gázpedál meg kicsit zavaro, amikor lelépek a gázrol, akkoris érezhetõ, de az egész pedál részen 😄 Remélem megjavul!
Belegondolva, szerintem az a csavar amit meg akarnék huzni, annak semmi köze sincs a rugohoz! Szoval 😞 Szétszedni nem szeretném, amugy garivesztéssel jár? Van benne valami blomba vagy valami?<#fejvakaras><#falbav>

Biztos, hogy G25-öt kaptál? 😊))))))

www.smart-bus.hu

AlieN911
Jah azt még hozzáteszem, hogy a kormány is tök halk lett! Minden tekintetben! MOst néztem a setupban a rezgéseket, és tök halk. ami persze csak JO!!!

AlieN911
Hello!

Nah itt a kormány!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Egy kérdés azokhoz akik mostanába vették, vagy nemrégibben! A válto milyen hangos? Mert az elözömnél eléggé hangos volt, ilyen kattogo hang, az ujon meg semmi, szinte hangtalan!

Egy kis problémám van, a gázpedálnál ha nyomok egy erösebb padlot, akkor a rugonak a rezgését érzem, a többin nem! Van rajta egy csavar, azt meghuzom, megoldodik vajon? (nincs olyan imbuszom, fater hoz majd, remélem jolesz így) Ha mégse akkor mi lehet?<#fejvakaras><#shakehead>

AlieN911
Hali!

Holnap megyünk a zsír új kormányért! Márcsak a garit kéne megoldani vagy nemtudom! Mert a csávo anyánál vesszük át a kormányt! Faterral beszélt, ö kérdezte a garit és a csávo nem tudta h. mivan, felhívja a Logitechet és utolag küld számlát! Valami ilyesmit mondott! De persze a mamival a számla hátuljára azért egy "Új kormány, 2008.x.x és aláírás"
És uton pestre felhívom, megkérdezem a Logitechet! (Bár nemtudom, h. miért így vesszük át! Gondolom neki el kell mennie valahova és így tudja csak átadni holnap, mert nekünk holnap jo..)

pointer4
Azt kellett volnal lelõni, amelyik elõrszõr mászott ki, azóta milyen trendi lett 😄
solo
Naja: D

bardocz
Inkább ki se mozduljatok az ágyatokból😄
pointer4
Ezzel az erõvel ha megilyesztenek is meghalhatok, meg ha jókor vágnak mellbe.
solo
Hát, ponthogy úgy megölnek ha szerencséd van, ha élvecsinálod.
Ez a lényege, hogy a szÍvet olyan ritmusba mozgatja meg.

bardocz
Sokkolók is ezért nem ölnek,mégis belédvezetik 5 másodpercre is akár a 10000+V-ot.
pointer4
Kezdjük ott , hogy az is számít hogy hány amper, meg hogy váltó vagy egyen.
A szíveden meg nem fog átmenni mert a "vezetõ" felületen halad a jel.
50V is megõl ha egyenáram, mert a véredbõl felszabadítja az oxigént, és a szíved nem tud majd pumpálni.
A falban meg váltóáram van, az direkte nem olyan veszélyes. Engem is vágott meg már párszor és trálálá ittvagyok.
A törpeáram ponnt azárt 50V mert az még nehezen tör át a bõrön. Az még nem gáz.
Ha 10000V vág meg akkor meg mindeneden átmegy, de az áramerõsségtõl függ, hogy sokkoló vagy nagyfeszültségû vezeték talált el.
Mersant
siman agyoncsap a 220, de tenyleg az amper szamit.

amugy nagy hulyeseg volt 1 vadi uj kormanyon sufnituningot csinalni, kicsereltek volna jora, az jobban is mutat, es biztonsagosabb is...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

-engem

www.smart-bus.hu

Értem, meg akartál erõsíteni, és írtál egy példát! Tiszta sor, csak nem engem kéne engem ebben megerõsíteni, hanem a vitázókat! 😄

www.smart-bus.hu