Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Streetwarrior
    Az elmúlt 2 hétben történtek események, gondoltam mesélek. Az első Logitech G25 kormányom pedáljai beadták a kulcsot, a support annak rendje és módja szerint küldött egy újat miután minden csatlakozót elküldtem nekik. A cserekormány hangja olyan volt, mint egy traktor és akadt.
    Ennél már azt mondták, hogy kicserélik, de nem elég a csatlakozót elküldeni, hanem szét kell vernem. Nem tudom valaki próbálta-e már ezt véghezvinni házi körülmények között...legyen elég annyi, hogy a 8kg-s kalapács, meg a fejsze meg sem sebezte. Végül vágókoronggal sikerült, de vagy 2 óra hossza volt. Feltöltöttem a fotót arról, mikor még ép volt, aztán mikor szétverve.
    Ma megjött a cserecserekormány és ugyanolyan hangja van. De ők mostmár nem cserélik ki. A telefonban állítólag egy csomó szaki meghallgatta a hangját, majd közölték, hogy ennek bizony ilyen a hangja...ez a normális, azt hittem lesül a pofámról a bőr. Az első kormányom 1 évig használtam és csöndes volt. Azt mondják ez már egy új széria. Mostmár elegem van, megrendeltem a Fanatec GT3 RS kormányom, azt fogom használni a G25 pedálokkal. Amúgy is zavart a force feedback holttere középen.

Köszönöm Logitech és nehogy vegyetek most G25-öt, mert ez az új széria már traktor hangú!!! :-)