Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • pointer4
    Ha tévedtem is, akkor is max még megdbbentőbb eredmény jön ki, a pedál nyersanyagára nézve. Attól még, hogy nem hallottam a problémát, még lehet akár igazam is.
    Egy japán tervezőmérnökkel beszélgettem régebben, maikor előadást jöttek tartani hozzánk. Ő akkor volt az európai "területi képviselő".
    Egy 70000 Ft os technics erősítőt boncolgattunk. Abból a hetvenből 20.0000.- jött össze kb mint adó, harminc a kereskedői/gyári láncon esett le. Maradék 20 rongyból 12 volt a doboza az erősítőnek. És a maradék nyolc maradt a tápra, potikra, tranyókra, stb. stb....
    Logitechnél miért működne máshogy ? (ezért lehet, hogy egy 25 rongyból házilag összerakott Quad405 erősítő, lever minden japán terméket hangminőségben olyan 300e forintos kategóriáig)
    A wingman meg lehet hogy most 15, de mennyi volt megjelenéskor ? Mert amikor már a felszerszámozási költséget is visszahozta, akkor már ~nulla pénzbe kerül a gyártás.