Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
neilszab #7494 Na akkor sorba... :)
1. Tegnap kaptam szét a DFP/DFGT pedálját.. .a fékpedlál úgy van megoldva, hogy a gázzal ellentétben 2 db "rugó" van benne, hogy keményebb legyen, de ez a rugó csak a kb. pedálút felénél kezdműködésbe lépni (itt érezhetően fel is "keményedik"), ebből adódhat a kattanás, de amúgy jelentősége nincs szerintem (Mondjuk nálam nem kattog, lehet nektek kicsit kimuzdulhatott at helyéről?) Nálam viszont a váltókar kattog..
2. Az FFB erősségét egy csúszkával lehet szabályozni mind a játékokban, mind a driverben is. Ennek beállításáról részletes leírást találsz a Kormámy Kalauz című írásomban, hajrá! ;)
3. NIBI-vel nem foglakozzatok, hülyeségeket beszél, ugyanis neki G25-e van, nem DFGT-je, nem is értem minek pofázik bele?!! :D :D ;) A DFGT az 5.04-es drivertől nem kalibrálja magát gépbekapcsoláskor, ennek következtében viszont könnyen elállítódhat a középállás, ha kikapcsolt állapotban eltekergeted..
4. Pointer, k*rvára idegesítő ez a kormány itt szövegboxban, nem látom tőle mit írok, meg ez a kék szín is szar... :D :D :D