Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hacsak a derékszögû menne annyival😄 Hajtûben padlógáz rulez😄D Pistike meg elköti apuci autóját,aztán csodálkozik,hogy szarul tapad😄
Dietrich
ahol 240-el veszed be a derékszögû kanyart..minek fék? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Annak igen😉

De remélem rendesre csinálják a gázkart,és nem egy kurva gombra,mert akkor elõrébb vagyok a momo-val.Amúgy ez is mutatja nfs szintet,fék meg gáz,mineeek,gázt kiékelni,oszt haddszóljooon.
Dietrich
na jó igen tõlük elnézést akik nem tudják használni a lábukat.

de egészséges embernek ez egy bóvli..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Jaja,semmit sem ér.Max akkor,ha nem sima gomb,hanem mind box kontrolleren a hátsó két fityfasz,és lehet adagolni,akkor azok,akik nem tudják használni a lábukat tudnak normálisan vezetni.
Dietrich
én ezt kb. 2345678x leirtam..de nem baj mindig lesznek kisérletezõs emberek akik direkt szivatják magukat aztán jönnek ide 😊

Dietrich
"Nincsenek külön gáz- és fékpedálok sem, mindent a kormányegységbe építettek be."

innentõl kezdve számomra ez egy bóvli...

Norbi1990
Persze csak Logitech kormányhoz.
Norbi1990
5.00 a legjobb Driver minden kormányhoz.
MaSzKa
lehet vissza kellene raknom a az 5.00-ást?

mert mondták már az 5.02-be vannak hibák bõven

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

PLackó
Xp3, 5.00 driverrel van,patch nem tudom van-e felrakva.

MaSzKa
richard burns rally-ban van nektek FFB XP sp3-al és 5.02 logitech driverrel?

ha 1.02-es a RBR?

PLackó
DFP tulajok!
Ti milyen értékekre állítottátok a FFB intenzitásokat a G25 driverében?

bardocz
Jah,tiszta szánalom,nídfórszpíd,meg a munka,fõleg ffb...
bertino
ja, ilyet beleírni a cikkbe gecc 😄DDDDDDDDDDddddd

én szégyellem magam, hogy elolvastam...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bardocz
"EA-féle Need for Speed Undercover, amelynek a változatos terepviszonyai és eseménydús játékmenete bõven ad is majd "munkát" a kormánynak"

Kac-kac,illetve még egy kis kac.
MaSzKa
arról is volt szó hogy megjelenik a G25 lite

bertino

pointer4
Én már inkább megpróbáltam volna megcsinálni, lesz ami lesz 😄
MaSzKa
ezt most én nem tudom összerakni

mi is történ addig vágom hogy szar lett a kormány és visszavittétek

mila69en
még jó hogy nem velem történik😄D má elborúlt volna az agyam teljes sötétségbe<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

AlieN911
Hát gyerekek! Komolyan mondom....
Szoval, hirtelen nemtudom, hogy hol jár a sztorim!..
Visszakaptam a kormányt 1 honap után, hibát nem találtak! Megbeszéltem csávoval, hogy nemjo még ezek után sem, mondta, hogy csere, fel is vittük neki pár napra rá (asszem 2..) 1 hete csütörtökön hívta fatert, és mondta neki, h. e hét hétfön mond választ...Nem hivott... Hívtam 19-20.án nem vette fel, ünnep, nem csodálkozok! Ma hívott:
Valami olyasmiröl hadovált, h. kötelességük megint megnézni, és hétfön mondják, hogy javitották, vagy csere! (A bolt, egy ugynevetezz C-szervizzel áll szerzödésben, és nekik kell intézni ezt, gondolom! mert valami ilyemit mondott még anno. Ebbe volt 1 honapot is..)
Szoval, ha hétfön hív, és mondja, hogy át lehet venni, és ha nem zsír ujj, akkor nem vesszük át! És hívjuk a Logitech MO-t! Nem hiszem, h. 1x volt már náluk, hibát nem találtak, és 2x-ra meg meg tudják csinálni....Ha igen, akkor azt jelenti, h. hozzá se nyultak az 1 honap alatt...Csak visszaba**ták,h. kuss legyen..!
Fa** ne szorakozzanak itt velünk...<#boxer><#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#mf1>

Honda - The Power of Dreams

mila69en
tudom😊 amugy ha képet keresel megtalálja

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MaSzKa

mila69en

Nekem nem kell szimulátorokat sorolni, mert külföldi vesenyen GT Legends-ben több versenyt is nyertem, ráadásul Panterával, ami a legnehezebben kezelhetõ.
De van, mert itt játszom vele. Hogy nem találja a google, hát ez van. A kérdésre tudja valaki a választ?
Dietrich
rfactor,gtr2..

MaSzKa
3D Driving Instructor ilyen játék nicns is

csak ez PC 3D Driving School

Lenne egy kérdésem. Ha van egy játék, amelyik egyáltalán nem támogatja force feedback-et(3D Driving Instructor), hogy lehet kikapcsolni azt hogy középre húzza a kormányt. Egyszerûen nem tudom megoldani. Egyébként G25-öm van, amit ez az orosz, nevenincs játék meglepõ módon támogat. Egyedül force feedback nincs benne, de 900 fok+kuplung+H váltó van...funny :-)
mila69en
nem volt kedvem többet írni😄

MaSzKa
a tdu se szim 😄

mila69en
colin dirt mint sim?😄

MaSzKa
😄 a maga idejében jó volt a Screamer 2

pointer4
Hát nemtom, viszont ha ilyen tág a felfogás, akkor a Screamer 4x4 kimaradt 😄
MaSzKa
ezek a szimulatorok:

bertino
én azzal sose toltam életemben, szal arrol nincs tapasztalatom 😞

PLackó
Viszont hogy egy negatív játékot is mondjak, a toca race driver 3-al borzalmas, nem lehet állítani az érzékenységet, és elég gázul van belõve.

PLackó
Köszi,akkor van mivel 😊
Nagyon szuper, fõleg GTR2, RBR-el.
Nagyon megnöveli az élvezetet ez a force feedback, nagyon tetszik hogy ilyen erõs 😄 Nagyon masszív egy kormány ez,ajánlom mindenkinek.
A 10 000Ft környéki force feedback-es kormányok sokkal gagyibbak? Gondolom nem ilyen erõsek,pontosak.

pointer4
Szerintem nem olyan sok, de az a nekem való. Mindig van online futam, és van miért menni, mert folyamatos bajnokság van pl 😄
solo
Mer Iracingra mindenkinek van évi 40 rongya: DDD XD
Ha nekem lenne megv enném, nagyon tetszik, de sajna nincs.-.-
Másra b@sztam el a nyárimeló pénzt.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pointer4
GTL, iRacing 😄 nemsoká GTR-Evolution 😊
bertino
TDU, RBR, GTR-GTR2, LFS, rFactor, Race '07...

és még sorolhatnánk 😊

Mersant
pl. GTR2, LFS

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

PLackó
megvan a dfp,nagyon fasza!
Milyen játékokat ajánlotok?
Eddig csak TDU-t próbáltam, megnézek egy kamionosat is.

pointer4
Na ha szeretném az f1 -et akkor most lenne kihívás rendesen 😄
wheel1
wheel2
pointer4
Alapból is van autoupdate, a Logitech hírekre meg ki kiváncsi amíg nem az új G25 jön pl 😄
Van egy eladó alig használt, kitûnõ állapotban lévõ Logitech G25-öm. Októberig még garanciás (magyarországi, nem pedig pixmania-s...). Pest megyében házhoz viszem! AKit érdekel, írjon!

MaSzKa
ezt néztétek már?

Szoftver:
Név: Desktop Messenger
Software Version: 2.56
Post Date: 04/15/2008
Platform: Windows XP
File Size: 7,2 MB

A Logitech® Desktop Messenger (LDM) egy ingyenes szolgáltatás, mely szoftvertámogatást, híreket és egyéb hasznos információkat nyújt. A LDM programmal egyszerûen hozzáférhet a szoftverfrissítésekhez, technológiai tippekhez, technológiai újdonságokhoz és egyéb vonatkozó ajánlatokhoz. A LDM programmal közvetlenül az asztalról érheti el az információkat; a naprakész információk révén biztosíthatja Logitech-eszköze minél teljesebb kihasználását, valamint a Logitech új informatikai termékeirõl és szolgáltatásairól is idõben értesülhet.

bertino
😄DDD