Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • koanla
    Mit használsz operációs rendszer helyett? Csak mert az RBR viszonylag érdekes. XP-n ugye megy jól az FFB, de a hardveres hanggyorsítás miatt fagy a játék. (ha azt kikapcsolod, akkor a Sokol rádió körberöhögi a hangminőséget). Vistával szarakodni kell a registry-vel és volt, amikor az sem segített. Win7-en meg még furcsább jelenséget produkált nálam: hol volt FFB, hol nem. Leginkább a profiloktól függött a dolog. Azt vettem észre, hogy egy új profil létrehozása vagy törlése a játékban hatással van a FFB létére vagy nemlétére. Tehát ha volt FFB, akkor a profilokat nem piszkáltam. Ha épp nem volt, akkor vagy létrehoztam egy dummy profilt, vagy azt töröltem. Ezért érdekes, hogy milyen oprendszered van; de alapból ezeket érdemes megnézni első körben. Sajnos még nem találtam megoldást a Win7-es problémára. Azóta - más okból - újratettem és jelenleg jó. Bár a profilokat még bottal sem piszkáltam azóta, hogy létrehoztam egyet, amit egyébként is használok.