Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda - The Power of Dreams
#5439 Örülnék neki! Majd pénteken írok, hogy mi is lett <#taps>#taps>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Maximum Újat 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hívott a csávo!
<#wink>#wink>PÉNTEKRE KÉSZ!!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pulti:
Szerintem most probáld meg, hívd fel õket, lehet, hogy nem ez a csávo intézte el, de sokkal segítõkészebb és rendesebb mint a másik! Sok sikert!!!
A szervízünkben is van néha horror történet, amiket hallok.
Azt tudom, hogy 30 nap után pénz vissza, vagy új készülék. 15 nap után pedig kellene adniuk ideiglenesen egy "csere" készüléket amúgy.
Volt egy szerencsétlen ismerõsöm, (SEAT) fél éves autóval volt baja, leállt 1 km után. Eljátszották vele 30 napon belül (29. nap) - mert fogalmuk sem volt mi baja az autonak - hogy kész, és írja alá a papírt hogy átvette és mehet. El is ment hogy kész, majd 1 km múlva megáll auto. Telefon, vissza szervíz. Újra indul 30 nap. 2.-ra nem írt alá semmit, kiabálva kiharcolta hogy próbakör!! Persze megállt a verda. 1 hét alatt fogyvédelemmel elérte hogy kapjon új autot. Na de ez 70 nap volt kb auto nélkül.
Soxerencsét!!!!
Ha igen, akkor szerintem most kérdezz rá, most egy másik csávo van, és eddig sokkal rendesebb mint a másik... Engem elvileg kb. 1 ora mulva hív!
Nekem is hasonló probelmem van. Ugy kezdödött a HD3850 karimon betojt a TV kimenet és visszaküldtük nekik és most gondban vok hogy nem lesz vga-m 😞.Elég szar lehet 2 hónapig lehet 1megással PCI-os vgaval nyomulni. Ki mit tud errõl a cégrõl mennyire megbízhatók? Attól tartok már visszasem kapom a 42E DFT-os(akkor) vga-m.
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PH-n Garanciás topicba irtam:
"Garanciával kapcsolatos szabályok/jogszabályokrol hol lehet olvasni? Tesom mondott valami olyasmit, hogy 1 honap garanciális szervizelés után kötelezhetem öket arra. hogy kifizessék, vayg adjanak egy zsír uj cuccot! Errõl esetleg valaki tud valamit?
7.-én lett elvive gariba, jövõhéten jár le az 1 honap..."
Válaszolt:
"A jogszabályokat itt megtalálod, lényeges a Ptk., illetve a 151/2003 korm. rendelet és a 49/2003 GKM rendelet úgy általánosságban. Egy hónapról nincs szó, de ha jelentõs kényelmetlenséget okoznak, akkor valóban visszakérheted a vételárat. A csere (vagyis másik ugyanolyan) elvileg már elsõ körben választható, de visszautasíthatja a kereskedõ, ha neki többletköltséget okoz. Szóval a gyakorlatban a sorrend: javítás, ha nem megy vagy elhúzódik, csere, ha ez sem megy, akkor vételár visszafizetése."
Holnap ha felhív, és nem mond valami értelmeset, akkor megkérdezem tõle, hogy mit lehet csinálni, 1 honap az 1 honap stb! És adjanak egy másikat!<#idiota>#idiota>
Az komoly.
Amúgy, nincs valmi ilyen törvény, hogy x idõn belül javÍtani vagycserélni kell?
Akkor jo várakozást sorstárs<#sir>#sir>
Hetente minimum 1x rákérdezni!!! 😊
Közel 1 honapja gariba van a G25öm... Ez normális? Ilyen lassu lenne a gariztatás, vagy inkább b***nak rá?<#sir>#sir><#falbav>#falbav>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Milyen verzióju a driver? Enyém asszem 5.valamennyi, G25-höz való driver.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Igaz ott sajnos nem jöttem rá vagy lehet nem is lehet..., hogy az csak arra van hogy onnan induljon vagy itt meglehet adni kint melyik gomb pedál stb mi legyen?? Mert ezt nem találtam meg sajna...ilyen new command meg keyvalamit lehet megadni de az ott már kínai mi micsoda.
De ha leírod ott hogyan kell beállítani pl a 3as gombhoz a játékból vmit akkor megnézem...de sztem nincs köze hozzá...most pedal pedal balra jobbra...amibõl pedálok mennek...
Mondjuk volt egy olyan jelenség carbonmban hogy mikor játékon belül állítottam az irányítást akkor mikor rányomtam a gáz fék peállításra akkor ott a féklnek rendesen berakta a Z rotationt dee furi módon gáznak az y tengelyt rakta...ami a balra kormányzás...
és ilyenkor igen furin is ment az egész...átkellett raknom a gázt gombra hogy kipróbáljam.
Akkor jó volt minden...mármint ami jónak kell lennie mert a kormányzás akkor sem jó.
Szóval nem tom...annyi kis vacak van amit nem értek miért nem megy...hát holnap megmondom a havernál lévõ teszt után.
Igazából sztem lehetetlen mert most raktam újra...de ha más nem elsz ez lesz holnap.
Amúgy nem utállak..minden tippet szívesen fogadok mert nekem már pörögnek a szemeim, hogy nem megy ez a vacak.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Tedd be a kormányt egy zacsiba, és irány az egyik haver, aki szán rád 15 percet.
Mindjárt kiderül, hogy érdemes-e beleásnod magad a windowsodba.
Ja amúgy milyen drivert használsz ?
Huha...hogy hogyan??? Részletesebben kicsit pls.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Így sem jó.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem értem...
Carbonban volt az hogy mikor elindult a játék ott engedte tekerni de iszonyat nehezen...de ez a menüben jelenség.
Amint pályára lépek annyira nehéz lesz a család ránehezedik sem tekeredik el max annyira, hogy igen amit mondtál kicsit fordul a kocsi....de szinte 15 fokot...
Foggalmam nincs mi ez...
Mégegyszer röviden és tömören :
Szinte semmit nem tudok fordítani a kormányon kint az asztalon...amint elindul a játék simán 1 ujjal tudom forgatni a kormányt és szépen is megy.
Igen eddig ez a TDU-Dirt-Gridben.
De Carbon-F1-Toca 3 nál semmit nem csinál..ugyan úgy dög nehéz a kormány.
ha bárminek nekimegyek a játékban(mert pedálok mûködnek szóval tudok gázt adni és emnni) akkor bazi erõvel elkezd rezegni a kormány és kitekeredik magától valamelyik irányba, és furi, hogy amint elkezde-ném mert ugye alig lehet vmicskét mozgatni akkor már beõrül és elkezd menni a rezgés.
Azóta kikapcsoltam a vezérlõpult játékvezérlõknél a beállításaiban a FFB-et szóval nem lehetne az...de akkor is dög merev az asztalon..és ugyan úgy nem lehet játékban eltekerni.
Az egyetlen változás, hogy mikor nekimegyek a falnak már nem tekeredik ki magától mint atom...és persze semmi rezgés stb...de attól ugyan úgy nem tudom tekerni a kormányt.
És mégegyszer bocs, de kissé zavar ez a dolog és még senki nem tudott benne segíteni.
Mozso javítás
Pedál meg centerfix, meg hangos, ilyeneket sokat lehet hallani, de hogy el se induljon a kormány... Azért játékon belül nézd meg hogy ha tekered a kormányt (csak egy picit) azt azért érzékeli-e a játék. Lehet valami driver/USB/sotfware gond és el sem indul, ha még engedné tekerni, akkor se menne pl.