Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • pointer4
    Átfogalmazom a kijelentésemet, mert röptében írtam.
    "És még azt is hova kell fejlesztgetni hogy használható legyen." ról: Sokat lehet még fejleszteni rajta, és úgy lesz csak igazán élvezetes.
    Az elért köridőnek ehhez semmi köze, van egy gonosz mockosz haverom :D aki LogiFForceEX-el simán jobb köröket tud menni mint én, és letol a pályáról ha nem koncentrálok maximálisan. És tuti van olyan Frex kormánnyal is a világon aki hót béna.
    Én arról beszélek, hogy a kommersz kategóriák között a g25 a "csúcs" (legalábbis ha az árat is figyelembe vesszük). Mégis a pedál fék részét máris mindenki tuning-al javítgatja (kivéve aki fél hozzányúlni, garancia stb) A váltó.... hát nem tudom hogy azt a sok apró javítgatással tényleg elég jó lesz-e.
    A kormány erejét (aminek nem az a lényege hogy eltörje a kezem, hanem hogy gyorsan tudjon reagálni) is növelik, bár ott az FFB algoritmusába is belenyúltak, hogy hasonlítson a drága társakhoz.
    És elhihetitek, én még közelébe se járok egy megszállott versenyzőnek, aki ezt napi szinten tudja űzni pl.
    De az SST váltó, a felkeményedő fékpedál, meg a nagyobb kormánykerék után, semmi pénzért nem szoknék vissza az alapra. Azon örvendeztem multkor pl, hogy F1 modot is H váltóval toltam, mert sokkal nagyobb buli úgy vezetgetni, csak azt sajnáltam, hogy a kuplungot nem kell. :D