Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
www.smart-bus.hu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Fantasztikusak vagytok... ennyire ne nézzétek már hülyének az embert.
NEm az ffb rántja középre mivel elmondom égegyzer nem is megy a játék és játékban meg nem old ki.
Nem az ffb ránt ki mivel nem is tudom eltekerni....alapban nem engedi hogy eltekerjem...ha tekerni akarom akkor eltöröm a kormányt...ez nem ffb.
Bár, majd szét kéne szednem, mert kezd szétesni.XD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy, én mindenhol maxon használom.: D driverben 150, játékokban max.<#vigyor>#vigyor>
Amúgy meg lehet, hogy tényleg gyenge vagy.Tök könnyû elcsavarni zárral együtt is.
Ami amúgy nem is zár, hanem az ffb középrehúzza csak.
Vagy nagyon gyenge vagy és nem bírod tekerni, vagy valami új generációs kormányod lehet!
Más itt a gond...pls aki ért hozzá segítsen.
Van egy olyan problémám, hogy szeretnék kormányt(Logitech Momo) használni több autós játékban is de sajnos van egy kis problémám ami elég sokban jelentkezik.
Eddig a Toca Race Driver 3ban illetve az F1ekben találkoztam vele.
Ugyebár van egy ilyen kormányzár funkciója a kormánynak, hogy mikor be van kapcsolva és nem vagyunk játékban hanem azstalon akkor nem lehet forgatni...lezár.
Ez általában a játék exe indítása után rögtön kiold.
Nah hát ezekben a játékokban azonban nem...egyszerûen nem értem.
És így nem is tudom beállítani a kormány használatot mivel játékban nem tudok a control beállításoknál eltekerni a kormányt.
Eltudom csak akkor eltöröm a kormányt :)...nem kéne.
Valaki pls help akinek ilyen kormánya van. Kösszz
valaki meg tudná nekem mondani a saitek r220 fordulási szögét? sehol nem találom... :(
sok pc kereskedést ismerek,de ez új nekem!:D
az ár tökéletes,de ahogy a munkám engedi,megyek és megveszem!thx!<#worship>#worship><#puszis>#puszis>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ennél olcsóbban ilyen garanciális feltételekkel sehol nem kapod meg csak itt
Logitech G25 Racing Wheel 51900Ft 2év
de én már törzsvásárló vagyok ott és kaptam kedvezményt :D
Maszka kollega is 2-3 hónapig cécózott mire talált valahol 50 alatt.
Olvass vissza, vagy kérd meg õt hol vette, hátha.
Csak egy helyet,ahol a legolcsóbban tudnék hozzájutni.Depo,árösszehasonlító oldalakon a Pixmania-nal a legolcsóbb.Az ár megfelelne,de nagyon sok rosszat hallottam az oldalról.Úgyhogy nem kockáztatnék:)
Szóval max 50e-ig hol tudom megvenni személyesen?Nem akarok rendelni..attól mindig tartottam:/
Htx!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem tudnék egy 10*15 centis szaron videót nézni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
pont elég kijelzõje van
elég jó minõségbe lehet rajta filmetnézni
480x272
sokan használják erre is
hanem filmet nézek rajta :D
Ööö,lehet rosszul érzem,de az én MOMO-m sem rezeg,hanem van neki iránya,sõt nagysága is.Tiszta vektorkormány.Egyszóval ez a marketingduma parasztvakítás:D
ha usbre van radugva az eger dugd at ps2re a telepites idejere
( billel se nagy ordongosseg feltelepiteni azt a drivert :S )
Ide is felrakom, hátha valaki csak a kormány topicot nézi, de mégis érdekli.
Hát nemtom :D Feltettem, minden alapból ultrára állította a gép, volt olyan 35fps max, de azt tartotta, Ferihegyi kieg, Ferihegy. Na azért a Google map néha szebb ám, bûn randa a game :D No mind1, a vezetés biztos kárpótól.
A gépek jól néztek ki.
ON
"Ha van mar RealFeelPlugin.ini, akkor a General resz ilyen:
RealFeelIsOn=True
ConsoleEnabled=False
SpeechEnabled=True
KeyRepeatDelay=0.100000
SteerForceInputMax=-11500.000000
MinSpeed=0.000000
DefaultMaxForceAtSteeringRack=-1500.000000
DefaultSteeringDamper=11500.000000
DefaultSmoothingLevel=0
ConsoleRepeatDelay=0.100000
LogEnabled=False
A tobbi autotol fugg, a jatekban allithato. Egyszerubb, fontosabb bill. parancsok (a CTRL a JOBB oldali!), a playan mukodik, hallani ha az ember pofazik;)
Numpad 7, 8, 9 - Force csokkent, invert, novel
Numpad 4, 5, 6 - Damper csokkent, reset (nulla), novel
Numpad 1, 2, 3 - RealFeelMix -10%, RealFeel Plugin Ki-/Bekapcs, RealFeelMix +10%
(A RealFeelMix "keveri" az eredeti rF FFB-t a RealFeel FFB-vel. Alapbol 100% RealFeel)
A logitech vagy egyeb kontrolpanelen erdemes kikapcsolni a Spring/Damper/Centering efekteket, mert bekavar (es persze a Combined sem kell:D)"
Szóval ez rFactor, Reelfeelplugin-al. Lehet Race-hoz pl nem alkalmazható. Tegnap ete volt kis idõm foglalkozni vele.
Most elõszõr volt igazán közel a nagyon jóhoz az FFB rFactor alatt. (2 év alatt csak lett rá idõm :)
Szóval a Logitech progijában játék specifikusan overall/spring/effect csúszka elõtti pipát kilõttem a fenébe. A centering elõl is. A forgási szöget kedvem szerint, a játék meg ákkíthassa az értékeket pipa be. Kombinált pedál ki.
Játék indít, autoba kigurul, na most az ég világon semmit nem volt :) mintha áramba se lett volna dugva a g25. Persze, mert 0% állt az ffb a játékban, azt fel 100%. Innentõl kezdve meg kinek hogy izlik, életre kelt a dolog:).
"Numpad 7, 8, 9 - Force csokkent, invert, novel
Numpad 4, 5, 6 - Damper csokkent, reset (nulla), novel
Numpad 1, 2, 3 - RealFeelMix -10%, RealFeel Plugin Ki-/Bekapcs, RealFeelMix +10%"
És még a Num0 meg NumDel puhábbáa, vagy keményebbé teszi az útról jövõ infót. Végre a vetõ kõ, meg palánk :D tökéletesen érezhetõ volt, még a kigyorsítás/fékezés is. Érezni hogy jobb vagy bal kerék van a kerékvetõn, szóval tutti.
A Num8, inverzé tenni fontos, de ez úgy is feltûnik ha poénból az ember hozzá ér a palánkhoz.
Modtól függ, de a HistoricGT ben a Forceot feltoltam -3500 ra. Damper maradt valami 11500-on vagy mennyin :) RealFeelMix 100%. És azthiszem az alap keménység tetszett, talán az 1-es, felette elpuhult, csónakos lett a dolog.