15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#7331 -
#7330 Ilyen gombok mint:Camera,Boxes,Pilots.MI A TÖKÖMÉRT VAN? -
#7329 Amikor ilyeneket nézek, mindig úgy megnyugszom, hogy milyen jó hogy nem szeretem az F1-et :D
-
#7328 -
#7327 Az beballgana asszem. Egymás után két hibás DFGT-t csak nem tudok venni :D -
#7326 ÁÁÁÁ, én tudom mi volt! Két darabot ami hibás volt megpróbált újra eladni a szervíz, ezek szerint sikerült :P -
#7325 Hát kedden még tuti, hogy 24900 volt, mert én akkor vettem ennyiért. Egyébként régebben mikor kérdeztem tőlük, hogy mennyiért lenne, akkor is 27900-at mondtak, de most valahogy lement az ára. (pont jókor :)) -
#7324 -
#7323 Jaja ez biztos miattatok volt, hirtelen megnőtt a kereslet rá :) -
#7322 lol :D közben felugrott ám az ára :) -
#7321 Ha úgy nem jó akkor így :D
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=1915 -
#7320 lol -
#7319 27900ft -
#7318 Hát ezt nem tudom belinkelni. -
#7317 Überkonzolos link mégegyszer -
#7316 27900 most, szóval most közel se a legolcsóbb.
Én PCX-től rendeltem, 26688Ft, volt raktáron. -
#7315 detto :) -
#7314 Én az Überkonzolban vettem, ott volt a legolcsóbb. (24900) -
#7313 Hol vettétek a dfgt-t? Csakmert kedden érte tudnék menni de kérdéses h van-e raktáron valahol :S -
tomi555 #7312 köszi, reméltem hogy valami házi project és több info van róla de ez nem jött be:)
-
#7311 Banner G-25E modding kit . -
#7310 Pár napja pedáltisztításnál beraktam én is egy radírdarabot a fékhez hogy felkeményedjen, szóval én is moddolgatok csak kicsiben :) Mondjuk sok értelme már nincs ezt a wingman ff gp-t átszabni, de jó móka :)
Kormány belseje is eléggé át lett építve, a lötyögő poti fixálva van stb... Eljött az ideje váltani :) 4 v 5 éves a cucc :) Egyszer se kellett gariztatni, de a szokásos poti hiba előjött ennél is, igaz nem olyan régóta van ez... -
#7309 nah itten van egy teszt a fanatec pedáljáról. (bár már mindenki látta aki akarta)
link
meg vannak vele elégedve nagyon, főleg ilyen ár mellett. asszem nagyon berendelős lett. a CST nem alternativa a maga kb 160-200.000 ft-s árával. (most az f1-es kivitelről beszélek),
a CST igazából semmivel nem tud többet mint az a CST, csupán komolyabb anyagokból van. ennyi.
Ajánlott vétel az tuti :) Amire nagyon kiváncsi lennék az az FFB-s pedál. :) lehet hülyeség, komolytalanság, de lehet tényleg van értelme. :) -
#7308 Mármint csavarhúzó:D -
tomi555 #7307 Nem igazán olvasgattam mostanában a fórumot, tudnál légyszi adni egy linket erről az FFB-s dologról? Múltkor gondolkodtam hogy hogy lesz a sajátom, már van egy alap ötlet de 1-2 jó tipp nem árthat:) -
#7306 Átfogalmazom a kijelentésemet, mert röptében írtam.
"És még azt is hova kell fejlesztgetni hogy használható legyen." ról: Sokat lehet még fejleszteni rajta, és úgy lesz csak igazán élvezetes.
Az elért köridőnek ehhez semmi köze, van egy gonosz mockosz haverom :D aki LogiFForceEX-el simán jobb köröket tud menni mint én, és letol a pályáról ha nem koncentrálok maximálisan. És tuti van olyan Frex kormánnyal is a világon aki hót béna.
Én arról beszélek, hogy a kommersz kategóriák között a g25 a "csúcs" (legalábbis ha az árat is figyelembe vesszük). Mégis a pedál fék részét máris mindenki tuning-al javítgatja (kivéve aki fél hozzányúlni, garancia stb) A váltó.... hát nem tudom hogy azt a sok apró javítgatással tényleg elég jó lesz-e.
A kormány erejét (aminek nem az a lényege hogy eltörje a kezem, hanem hogy gyorsan tudjon reagálni) is növelik, bár ott az FFB algoritmusába is belenyúltak, hogy hasonlítson a drága társakhoz.
És elhihetitek, én még közelébe se járok egy megszállott versenyzőnek, aki ezt napi szinten tudja űzni pl.
De az SST váltó, a felkeményedő fékpedál, meg a nagyobb kormánykerék után, semmi pénzért nem szoknék vissza az alapra. Azon örvendeztem multkor pl, hogy F1 modot is H váltóval toltam, mert sokkal nagyobb buli úgy vezetgetni, csak azt sajnáltam, hogy a kuplungot nem kell. :D -
#7305 Aki ezzel nem tudja kihozni a maximumot az mással se :) -
#7304 Az a váltó kezdésnek jó, de azért az ACT Labs használata után az a váltó eléggé furcsa érzés volt. A pedál az vitathatatlanul nagy előnye a kormánynak. A 2 motor nemtom mennyire előny, vagy nem előny, én a DFGT-n is visszaveszem az FFB erejét, mert nekem túl erős és nem gyúrni akarok a gép előtt, hanem szórakozni. -
#7303 Átlag felhasználónak tökéletes szerintem. Aki meg komolyabba gondolja, az úgy is vesz valami komolyabbat, ha teheti. -
#7302 És még azt is hova kell fejlesztgetni hogy használható legyen. -
#7301 Hát igen a dfgt-vel szembeni előnyei: váltó, pedál, 2motor hajtja, fémből van a cucc és bőr borítású a kormány ... -
#7300 ja és itt a szállítás is ingyen van! -
#7299 én a helyedbe várnék még a g25re! amint van lehetőséged vedd meg szerintem!
eszméletlen jó!
itt aránylag olcsón hozzájutsz énis innen vettem msáfél hét volt a szállítás mert nem volt raktáron de azon kívűl minden rendben ment!
-
#7298 Én 2 év alatt kinyírtam...igaz kellett hozzá 1 csavar is:D
A potméter szétszedése nem volt jó ötlet,néhány helyen pattog és néhány helyen nem fog:D
Pedálja jó volt kuplungnak mikor TDU-ztam.DFP-mbe azóta is szerelmes vagyok,ha tönkre menne biztos hogy nem dobnám ki. -
#7297 Nekem már az alsókategóriás formula vibration is kibírta 3 évig és még működik, szerintem ez se lehet szarabb minőség. :) -
#7296 Még muter nem pampogott :D Ha meg külön laknék akár egyedül, akár nem, a gép úgysem a hálóban lenne. -
Sponnyabob #7295 Ma végre megjött a kormányom Logitech Formula Force EX de sokkal jobb mint az eddigi kormányaim remélem hogy azért tovább fogja bírni mint az eddigiek.
-
#7294 Ha egyedül élsz akkor nem tudhatod, ha pedig nem akkor kérdezd meg a körülötted lévőket :)
Nemsokára én is megrendelem, csak még kivárok hátha hozzájutok egy g25-höz :) -
#7293 Olyan infót hallottam, hogy elvileg Budaörsön van egy bolt, ahol lehet venni Fanatec cuccokat, csak nem nagyon lehet infót találni erről a cégről. -
Ferike14 #7292 még van rá garancia, de akkor köszi megnyugtattál hogy nem velem a van gond:) csodálkoztam is mi a fene lehet már vele!