Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • cselt
    Tegnap vettem egy DFGT kormányt és hát így elsőre elég felemás érzéseim vannak. A kormány fogása jónak mondható bár elég vékonyka de nekem tetszik, kézreáll. Gombból nincs hiány, rengeteg van rajta, nem is tudtam mindegyikhez egyelőre funkciót rendelni, pedig elég sok gombot használok.

Viszont negatívumokkal is találkoztam. Az első érdekesség a kormánnyal kapcsoaltban az volt, amikor az első pár kört megfutottam feltűnt, hogy nincs meg az eddigi végsebességem. Megnéztem a beállításokban és tényleg a fék egy nagyon picit befogott. Próbáltam kihúzni visszadugni, de csak nem változott a dolog. Majd egyszercsak megszűnt a jelenség, legalábbis most nem tapasztalom.
    A másik furcsa dolog, hogy a DFP-m eddig a gép indításoakor mindig bekalibrálta magát, ez viszont csak egy kicsit fordul el és ferdén áll meg, amit középállásnak vesz. Ilyenkor ki kell húzni az USBből majd kb két ki-be dugdosás után beáll rendesen. Ez azért így nagyon nem tetszik.
    Az FFB is olyan furcsának tűnik nekem egyelőre, de az lehet, hogy csak szokás kérdése.

Olvastam, hogy páran már vettek innen ilyen kormit, tőlük kérdezném, hogy tapasztaltak-e hasonló dolgot? És bocs, hogy kicsit hosszú lett, de nem tudom egyszerűbben leírni :)