Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Na meg salgo -ból azért jóóval olcsóbban is összelehetne rakni, ha nem heggeszt az ember 😄
pointer4
Jaaa, én is lestem 😄
Lehet benézek egy olyat, csak a kapcsolóra a kapcsolós konnektort kell rakni. A nyomógombra még netommit 😊
Nem tudja valaki leírni nekem izibe, a G25 ös pedáljának befoglaló méreteti, meg a kormány alapjának a méretét?
bardocz
Ezzel mekkora királyság lenne már motort indítani😊
pointer4
Ó Maszka most adtál elõszõr valami hasznosat 😄
Azon az oldalon jó áron van pár ülés.
Lehet köv fizura benézek egy olyat 😄
Amúgy meg csak neked 30 ér eladom az én állványom 😊 olcsóbb ,és a váltót is van hova rakni.
De nem hozhatod vissza 😊
bardocz
Meg azt olyanra tudod csinálni,amilyen neked kell,megcsinálhatod,hogy akkor már az egész gép,meg minden azon van,a bill. meg egy tálcán befordul eléd,meg ilyenek
MaSzKa
én is azon gondolkodok

az még tartósabb lenne is mert nem spórólnám ki az anyagot

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Egy ilyet szerintem 30k körül meg lehet úszni,üléssel együtt,ha te hegeszted ösze,jó nagy lehúzás.
bardocz
Menyit fizetnél érte?Ha ösze tudnám szedni ezzel együtt a pénzt g25-re,lehet eladnám.
MaSzKa
http://www.xpit.hu/
csak 99,9eFt 😞((((

MaSzKa
ez má chockpit

v

MaSzKa
<#idiota> 8eFt valódi fém és valódi bõr van rajta

Ombika
<#taps><#taps><#taps><#vigyor2>

milk41
hát mitne mondjak,eléggé sz.r ízlésed van már bocs

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

MaSzKa
ez is tetszik 8eFt

MaSzKa
azon gondolkodok kellene 1 ilyen a 25-re

Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy eladó rossz MOMO Racing kormánya?
Szívesen megvenném.
Az enyémben az elektronika szállt el, gondoltam kicserélném, a többi része kis javítgatásokkal húzza már évek óta.
kene<#taps>
pointer4
Lul.
MaSzKa
az nem gond

úgy gondoltam lecsípem azt elküldöm nekik

és amik vannak usb kábelek az beforrasztóm

5Volt VSB, DATA+ és -, GND 😄

Dietrich
sasold meg azért pl. a G25-nél az usb csatit közelebbrõl..számok lesznek rajta..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolo
Random usb-t nem fogadnak el butus 😄D

http://flickr.com/photos/zolika90/

MaSzKa

MaSzKa
amúgy ém pont ebbe gondolkodtam

2 kormányom is lehet így 😄

nekem van itt pár usb csatti 😄

bardocz
Melyik modvan van capri?És van olyan jó,mint gtl-es?
Na ezt kipróbálom! 😊) Köszi...

www.smart-bus.hu

Toby0501
rFactor + Spa Francorchamps + Ford Capri + G25, meg valami cockpit (szerintem)

Ez mi? Röstellem, de nem ismerem fel...

www.smart-bus.hu

symbol
igen? hm. mindegy, nem bántam meg, szerintem 3 havonta úgyis ilyen gondja lesz, csak szvsz sokan nem is veszik észre.. oO

szerintem ez a pedál kibírja azt az idõt amit ki kell bírnia :p koppkopp 😊 azért kösz az infót, ez hasznos volt 😊

ui: bár megjegyzem az enyémnek semmi baja nem volt, egyszerûen zavart az az érzés, nem hiszem hogy emiatt cserélték volna.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Dietrich
logitech nem javít semmit sem..cserél.

gyári gari alatt 8külföldön vett cucc)az usb csatit kéri csak..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

symbol
bevallom én sem tudom mi olyan különleges abban a kormányban.
elég undorítóan néz ki, a logi ebben alázza most. a többi meg hát. nem tudom mi ér benne annyit. :/

symbol
hát már késõ 😊
gariztatni nem akarom, mert szerintem idõ meg minden. szétszedtem. bekentük. most már sokkal jobb, bár sokkal gyengébbnek is érzem az ellenállást, mondjuk most csúszik mint az állat.
ha a kormány tönkremegy akkor úgyis csak azt viszem vissza, és ugye az nincs szétszedve, szal azt lehet még gariztatni. a pedált meg majd kenegetem én. meg majd veszek valami komolyabbat hogy lesz rá zsé.
matrica nem volt rajta, az eredmény nagyon jó lett a kenés által, (meg hát ez mindig ilyen lesz szerintem, megy be a kosz, por, ilyen olyan dolgok, hiába vigyáz rá az ember. 😊

mégegyszer kösz azért 😊

Bucser
sajnos egy drivercsere nem javítja, hogy mûanyag pedál és a váltókar+ hogy 300 euro az ára... pont te jössz azzal a kormánnyal mikor még a g25 miatt is sipákoltál....

Elég furcsa vagy...

Álmodozol itt meg linkelgeted azt a kormányt miközben valszeg soha nem fogsz venni. eléggé unalmas és irritáló.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
mind2

de fanatec tutti jó lesz ha ilyen ütembe fejlesztenek

Toby0501
És ebbõl most arra következtetsz, hogy a Fanatec foglalkozik vele sokat és mindig javítja, vagy arra, hogy a Logitech-nek jobbak a programozói és nem kell annyi mindent javítani a driveren?

MaSzKa
A Fanatec kormány tulajdonosok számára biztosan örömteli hír, hogy a cég egy újabb javított drivert készített a kormányhoz. A letöltéshez egyszerûen elég elindítani a Driver Update funkciót a kormánynál és máris letölti és telepíti nekünk a PWx_32_8.0.5.2-es drivert, amelynek mérete 3.79 MB.

amúgy ahogy bnézem a logi kiadott 2drivert
a fana meg már talán 10et is idén

MaSzKa

ll

MaSzKa
http://www.youtube.com/v/aZVtw0bRyoM&hlflash]

MaSzKa
ne szedd szét! mert garis

vidd vissza vagy várd meg mig tönkremegy

esetleg valahogy juttass be kenõanyagot hogy ne látszodjon

Dietrich
DFP-rõl ilyen hibát még sehol sem írtak fórumon.
Nekem 1 éves lesz mostanában és semmi gond vele. Ha hallani is hogy valami gebasz van (súrlódó vagy "rágó" hangot hallani) vidd vissza gariban mert ha megbontod ugrani fog. Nincs most elöttem a pedál de asszem levan ragasztva olyan ponton ahol szétlehet venni. Ha nincs ilyen jelölés akkor nem szóltam.

symbol
nah egy aprócska gondom lenne. vagy kérdésem.
kb 3 hónapja vettem egy DFP-t, és az van, hogy a féket amikor nyom, nem csúszik, hanem érezni a pedálon, hogy nincs rajta elég kenõanyag, ergo feszül, hozzáér, surlódik valamivel. 😊 rég szedtem már szét pedálszettet, ez is még garis de zavar, és nem akarom hogy bármi is kikopjon benne.
szóval szétszedhetem gond nélkül pormentes környezetben és zsírozzam be? vagy esetleg már van valami spray? (lehet hülyeséget mondok).

amúgy a komrány remek, mindenkinek ajánlom, ez alatt szerintem semmiképp. fölötte meg csak ha van feles kesh 😊

MaSzKa
annyiért én is megveszem 😛

bertino
2k-t megér.

😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MaSzKa
csak mennyit adnál kp?

azt mondom igen vagy nem

bardocz
hát momoval együtt menyit kérnél érte?vagy nélküle?nem mintha most lenne rá pénzem,de jó lenne már h-váltó,meg kuplung
MaSzKa
mennyit adsz érte?

Peetboy
Igen a fogaskerék miatt lehet. Szerintem ezt már javitani se tudják. De azért hívjátok fel a Logitech magyar forgalmazót, õk majd megmondják mi a teendõ.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

tototto
Sziasztok egy kérdés, ismerõsnek van egy momo racing kormánya és azt csinálja, hogy a ffb amikor befog és elkezdtük forgatni a kormányt akkor ha tul erõsen fogja recsegve fordul csak el, gondolom kitört valami fogaskerék, vagy elkopott nem tudom, de végülis mûködött rendesen, csak lejebb kellett venni az ffb erejét mert ha nem szoritott erõsen jol elfordult.
Aztán egy idõután azt csinálta hogy vagy jobbra vagy balra kb 30fokban elforul, nincs átmenet, tehát középen van a kormány megmozditjuk balra egy picit elugrik kb 30fokot, vissza mozditjuk akkor másik irányba ugyan ilyen fokban beáll és forgathatjuk napestig, bár érezni hogy ffb fogja a kormányt a játékokban mégsem látszódik hogy mennyire csavarjuk el
remélem érthetõen irtam le a problémát 😊
az lenne a kérdésem hogy jol sejtem valami fogaskerék törhetett el benne, ezt lehet valahogy javitani, cserélni? gari nincs már rá
ha valaki hozzá tud szolni annak köszönöm elõre is

bertino
:\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bardocz
Maszka nem adod el?😄 MOMO-nak biztos gyengébb az FFB-je😉

Amúgy bazmeg most jövökrá,hogy nincs itthon egy kurva csavarhúzó sem,mert villanyszerelõ kb mindet elvitte,nincsen flex,hogy fabrikáljak egyet,úgyhogy most marad F1 különbözõ játékokban,nincsen lada meg rbr😞 meg semmi faszányos ótó😞
Ombika
Ez jo otlet ,nemfogod megbanni! <#eljen><#eplus2>