Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet benézek egy olyat, csak a kapcsolóra a kapcsolós konnektort kell rakni. A nyomógombra még netommit 😊
Nem tudja valaki leírni nekem izibe, a G25 ös pedáljának befoglaló méreteti, meg a kormány alapjának a méretét?
Azon az oldalon jó áron van pár ülés.
Lehet köv fizura benézek egy olyat 😄
Amúgy meg csak neked 30 ér eladom az én állványom 😊 olcsóbb ,és a váltót is van hova rakni.
De nem hozhatod vissza 😊
az még tartósabb lenne is mert nem spórólnám ki az anyagot
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
csak 99,9eFt 😞((((
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Nincs valakinek véletlenül egy eladó rossz MOMO Racing kormánya?
Szívesen megvenném.
Az enyémben az elektronika szállt el, gondoltam kicserélném, a többi része kis javítgatásokkal húzza már évek óta.
úgy gondoltam lecsípem azt elküldöm nekik
és amik vannak usb kábelek az beforrasztóm
5Volt VSB, DATA+ és -, GND 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2 kormányom is lehet így 😄
nekem van itt pár usb csatti 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
szerintem ez a pedál kibírja azt az idõt amit ki kell bírnia :p koppkopp 😊 azért kösz az infót, ez hasznos volt 😊
ui: bár megjegyzem az enyémnek semmi baja nem volt, egyszerûen zavart az az érzés, nem hiszem hogy emiatt cserélték volna.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
gyári gari alatt 8külföldön vett cucc)az usb csatit kéri csak..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
elég undorítóan néz ki, a logi ebben alázza most. a többi meg hát. nem tudom mi ér benne annyit. :/
gariztatni nem akarom, mert szerintem idõ meg minden. szétszedtem. bekentük. most már sokkal jobb, bár sokkal gyengébbnek is érzem az ellenállást, mondjuk most csúszik mint az állat.
ha a kormány tönkremegy akkor úgyis csak azt viszem vissza, és ugye az nincs szétszedve, szal azt lehet még gariztatni. a pedált meg majd kenegetem én. meg majd veszek valami komolyabbat hogy lesz rá zsé.
matrica nem volt rajta, az eredmény nagyon jó lett a kenés által, (meg hát ez mindig ilyen lesz szerintem, megy be a kosz, por, ilyen olyan dolgok, hiába vigyáz rá az ember. 😊
mégegyszer kösz azért 😊
Elég furcsa vagy...
Álmodozol itt meg linkelgeted azt a kormányt miközben valszeg soha nem fogsz venni. eléggé unalmas és irritáló.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de fanatec tutti jó lesz ha ilyen ütembe fejlesztenek
amúgy ahogy bnézem a logi kiadott 2drivert
a fana meg már talán 10et is idén
vidd vissza vagy várd meg mig tönkremegy
esetleg valahogy juttass be kenõanyagot hogy ne látszodjon
Nekem 1 éves lesz mostanában és semmi gond vele. Ha hallani is hogy valami gebasz van (súrlódó vagy "rágó" hangot hallani) vidd vissza gariban mert ha megbontod ugrani fog. Nincs most elöttem a pedál de asszem levan ragasztva olyan ponton ahol szétlehet venni. Ha nincs ilyen jelölés akkor nem szóltam.
kb 3 hónapja vettem egy DFP-t, és az van, hogy a féket amikor nyom, nem csúszik, hanem érezni a pedálon, hogy nincs rajta elég kenõanyag, ergo feszül, hozzáér, surlódik valamivel. 😊 rég szedtem már szét pedálszettet, ez is még garis de zavar, és nem akarom hogy bármi is kikopjon benne.
szóval szétszedhetem gond nélkül pormentes környezetben és zsírozzam be? vagy esetleg már van valami spray? (lehet hülyeséget mondok).
amúgy a komrány remek, mindenkinek ajánlom, ez alatt szerintem semmiképp. fölötte meg csak ha van feles kesh 😊
azt mondom igen vagy nem
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Aztán egy idõután azt csinálta hogy vagy jobbra vagy balra kb 30fokban elforul, nincs átmenet, tehát középen van a kormány megmozditjuk balra egy picit elugrik kb 30fokot, vissza mozditjuk akkor másik irányba ugyan ilyen fokban beáll és forgathatjuk napestig, bár érezni hogy ffb fogja a kormányt a játékokban mégsem látszódik hogy mennyire csavarjuk el
remélem érthetõen irtam le a problémát 😊
az lenne a kérdésem hogy jol sejtem valami fogaskerék törhetett el benne, ezt lehet valahogy javitani, cserélni? gari nincs már rá
ha valaki hozzá tud szolni annak köszönöm elõre is
Amúgy bazmeg most jövökrá,hogy nincs itthon egy kurva csavarhúzó sem,mert villanyszerelõ kb mindet elvitte,nincsen flex,hogy fabrikáljak egyet,úgyhogy most marad F1 különbözõ játékokban,nincsen lada meg rbr😞 meg semmi faszányos ótó😞