Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Radian
    Sziasztok. Elhatároztam magam hogy veszek egy kormányt végre. A lényeg hogy nem szánok rá túl sokat azaz elég keveset.10000 ft fölé nem nagyon szeretnék menni mert ha netről kell megrendelnem akkor az még plusz. Tehát 10000 alatt létezik manapság vmi elfogadható cucc kezdőknek? Eddig csak billentyűzettel játszottam szimulátorokkal tehát nekem bármilyen kormány óriási előre lépést és élményt jelentene. A kérdés már csak az hogy akkor milyen legyen. Van jó pár olcsó logitech is csak nem tudom hogy ezeket megéri megvenni mert már jó régiek. És azt sem tudom hogy miben van benne az erővisszacsatolás,mert látok jobbra balra minden vibration feedback és hasonló elnevezéseket csak nem tudom hogy ez épp mit takar.Összegezve:ennyi pénzből szerintetek milyet tudnék/kellene venni.? (válaszotokat előre is köszönöm. tudom hogy a fórumokon nem szokták szeretni az ilyen vásárlós kérdéseket,főleg ha ennyire kicsi a költségvetése az illetőnek)