Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • shaddoc
    Hello.
    Hát nézd, én mindenképpen a Driving Force GT-t ajánlanám Hoffi-nak, már csak abból kifolyólag is, - azon kívül, hogy egy hónapja már igen elégedett tulajdonosa vagyok egynek - mivel szinte azonos árban mozognak a boltokban, én ahol vettem, ott jelenleg is 30ezer Ft környékén adják, azonban az internetes boltokban már, főleg ha pesti vagy esetlegesen (de ki is szállítják természetesen igény szerint), már 23-25ezer környékén is megkapható, s továbbfejlesztett változata a Driving Force Pro-nak. A kormánykerékről személyes véleményem alapján, csupán annyit tudok elmondani, hogy igen kellemes a fogása mindenhol, s szabályos/KRESZ szerinti fogás esetén - mely ráadásul a legkényelmesebb is - főképp nem lehet panasz rá. Nagyon korrekt, nem kell túl nagy kormánykereket elképzelni, de bőven van hely a "megkapaszkodásra". Korrekt az egész kormányszerkezet kialakítása az ergonomikusság szempontjából is. A legújabb logitech driver-el (5.04-es verziószámú) minden gomb működik megfelelően, ami ráadásul nem kis számban van jelen. Külön veszi például a pillangó(kormány mögött, mint a formula autókban), és szekvenciális váltót, továbbá mint a képen is látható, amit belinkeltél még további 15+ gomb áll rendelkezésre, ha jól számolom, plusz a piros színű tekerő gomb, mellyel például Formula, s egyéb játékoknál nem jelent hátrányt fékerő állítás szempontjából plusz helynek. Maximálisan elégedett vagyok azóta is vele, és szinte nap nincs, ha időm engedi, hogy leülök mellé, akár egy félóra/órácskára is. Sok sikert a helyes döntéshez!