Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Igen arra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
ezért elütlek Rfactorba<#vigyor1><#idiota>

a LogitechWingManFormula-ám még +van 😄

és tökéletesen müködik mióta meggyártották vagy 9éve és anyag is van benne

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten

Saor Alba

AlieN911
Szerintem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igy Jártál Bazd Meg

<#idiota>

Honda - The Power of Dreams

MaSzKa
IJBM

ez meg mi?

Solten
pixmania-ról nehogymá' rendelj... <#wow2>

Saor Alba

Soha nem lesz G25-öd! 😄

www.smart-bus.hu

Bucser
IJBM

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
http://www.pixmania.com/hu/hu/421073/art/logitech/kormanykerek-pedalok-es-s.html?Partenaire=Arukereso_aff&CodePromo=oui&srcid=690&aftrack=TVRVNE9Ec3pOVFV5OzEyMDc1OTEzMzI7
csak itt van G25 45eFt-ért

pedig ma megrendeltem volna 48eFt-ért a cellcom-ba de ott elfogyott :-(

itt meg nme szivesen rendelem meg

Toby0501
M3 Challenge-ben is jelentkezett a hiba, de rövidebb ideig volt rossz, mint GTR2-ben.. LFS-el jó volt, legalábbis amennyit köröztem, azalatt nem ment el egyszer sem. Tanácstalan vagyok :-/ Lehet átviszem haverhoz, megnézem ott, hogy jó-e.

wander01
na hát az sem piskota azért... <#levele> <#eplus2>

lfs-t rakd fel, ott kiderül tutira

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Toby0501
Más játékkal nem nagyon játszok.. Kivéve RBR, de abban meg annyira nem érzem az autót, hogy gõzöm sincs, van-e FF vagy nincs 😊
Mindjárt felteszem a BMW Challange-t, kipróbálom azzal.

wander01
ha néha megy jol akkor nem valoszinü. csak azzal a játékkal ilyen?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Toby0501
1.1-es patch fent van. Már próbálkoztam újratelepítéssel, driver cseréjével.. Windows telepítést most nem válalok be 😛
De nyugtassatok meg, hogy nem hardverhiba!

wander01
bug. patch?

Toby0501
Hellosztok! Nincs valakinek valami tippje, hogy játék közben (GTR2) miért megy el néha a forcefeedback? Néha téljesen megszûnik, mintha kihúznám a tápot, néha viszont vagy balra vagy jobbra húzza a kezem..
A kormány egy Logitech Momo Racing. (1,5 éves kb)

trogerzsiger
Itt élek^^

wander01
UUUURRRISTEN, elmentünk le a Subaruval Tatabányára szerzõdést aláirni, kár hogy ilyen sok a kocsi az M1-en 😊) volt egy 500-as merga meg egy S6 menet közben, volt kostolgatás 😄 a merci tovább birta mint az audi, derekasan küzdött... de hát esélytelen volt 😄 oda-vissza az ut kb 40 perc volt, közben másfél ora körmölés 😊 imádom azt a dögöt. beteg. naggyon.

guardian hero
Azt szívesen elolvasnám, érdekel a téma, bár egyelõre csak ábrándozás szintjén... Mondjuk remélhetõleg pár hónapon belül lesz egy feleslegessé váló 66cm-es LCD tévém, akkor megéri majd komolyabban elgondolkozni rajta 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

pointer4
Igazad van, a cikket meg megfontolom, csak nincs mit írni a kormányról.
Inkább egy cockpit építõsnek lenne értelme 😊
bertino
vagy dobjon be egy unicum-ot

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

guardian hero
Egyébként nem tudom mi a faszért kell ezen lovagolni, a srác leírta a magánvéleményét, sok dologban igaza is volt szerintem, ha nem értesz egyet, akkor írjál Te is egy cikket, vagy _kulturált_ hangnemben közöld az ellenvéleményed, neadjisten szard le az egészet.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

pointer4
No itt van amit töröltek
itt
És ez az amire föl megadta magát a srác és mártírt játszik mert én rasszista vagyok <#wow3>
itt
Ombika
Pontosan ezt akartam irni ,de nemakartam megserteni!

Bucser
Egyetértek... Sajnos MaSzKa kb egy 14 éves értelmi szintjével fórumozol. Nem bátásból csak kicsit oda lehetne figyelni, hogy összeszedetteb legyen amit írni akarsz.

Ombika
Nem direkt baxogatasbol kotok beled,hanem az idegesit,hogy amit olvasnek topict ertelmetlen HSZ-eket generalsz ! 😞 Mikor benezek,hogy 70 Hsz-t irtak ebbol 80% te o...segiddel van tele es folos linkekkel!! DE ezt nemcsak en mondtam mar neked! Udv

pointer4
Na ez jellemzõ rád <#beka3>
wander01
kölkök-kölkök ne veszekedjetek mert mindenkit bemószerolok az admin-ovonéninél XDD

MaSzKa
te meg mindig azt nézed hogy én mit csinálok

és nem tetszik semmi amit én csinálok, direkt belémkötsz

pointer4
Jaaa igen 😄 De legalább kormányokkal fogalkozó dolgokat linkelt ide 😄
Bár csak annak a szellemileg sérült Zuppermannak a cikkét ne linkelte volna ide. Lett volna nekem is pár nyugodt percem, és az a szellemileg sérült se játszadozna most mártírt, mint egy fürdõs q*va.
Szívesen bekommentelnék neki, hogy igazából jó színész, és a cikket nem azért vette le mert leki sérült hanem mert rájött hogy nincs igaza.
Ombika
Ez a MAszka minden topicot szetcsesz es ovodas szintu,sertobbeket nem is irok inkabb!!! Nem veszi eszre magat! 😞

wander01
ja már láttam, az eredeti cikket valaki belinkelte a 100-adik hsz körül a forumában 😊 beirtam amugy ide is és lõn megint kimoderáltak. pedig eskü csak annyit irtam hogy egyetértek a fikázókkal mert igazuk van... utána a modi MEGKÉRT (szó szerint) hogy ne csesztessem direkt (ingereljem, huzzam az agyát, valami ilyesmit irt) a csávót... mondom wtf, éljen a demokrácia meg a pártatlan modik 😄

pointer4
Nimá Wander, boltvezetõbõl boltossegéd lettem.
Te meg nemtommibõl "mezei tapló" 😛 😄
El nem hiszem, hogy egymástól függetlenül kb 1x re irtunk hozzászólást ugyanúgy emlitettünk valmai keszttyût meg kolbászt 😄 akkor mégiscsak az illetõ lökött.
itt
pointer4
Maszka nyugi, mer leelõzzük hozzászólásokban a TestDrive topicot 😄
Próbáld ki 1x a G25 öt valahol, ahol jól be fel van syerelve, és sose fogod alább adni 😄
wander01
néha még kicsik is, nekem elhiheted... tényleg.

MaSzKa

MaSzKa
Grebber-nek fél évig eltartott mire kiválasztotta és megvette a vga-t

nem akarom elkapkodni én se 😄

MaSzKa
ez az igazi fém

ezek nem olcsókk az biztos

Bucser
Nem unalmas még?

MaSzKa
régi momo is jó volt:

Tomo15
Ha ez így halad lassan eljutunk, a "elég lesz a gamepad is" szintig<#gonosz1>
MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
ez gyönyõrû

egyedül a bajszok nem tetszenek kicsit nagyok
az lenne jó ha olyan lenne mint a régi 1999-es Wingmanba pont jó nekem

MaSzKa

az a vátó olyan játéktermi hangulatot áraszt bennem

bertino
konzolos beütés ? ez a problémád vele ? <#idiota>
nem vagy semmi...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MaSzKa
most néztem már 44eFt a G25

ilyet meg használtan 6-7eFt-ért is kapnék

a múltkor volt 1 a ph-n de egybõl el is vitték elõlem

nem vagyok gazda így jól meg kell fontolnom

a DFP a konzolos beûtés miatt nem tetszik

zolo
Ezzel a sok rizsával mit akarsz elérni? Ezzel magyarázod be magadnak, hogy a G25 miért nem jó neked?

Ne untass már vele minket...Vegyél DFP, stabil az asztalon, kényelmes, jó a váltó, és sokat fordul😊 Nekem és sokmindenkinek ilyen van , 20 Ft volt😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

MaSzKa
mert ez az I-force késöbb sok más sokkal drágább kormányba is ezt használták az újabb verzióját

nagyon szar nem lehet

MaSzKa
ez jó mechanika sztetek?