Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Sziasztok! Kicsit beleolvasgattam a hozzaszolasokba, latom igen elteroek a velemenyek, de en megis a tanacsotokat kerem... :) Nekem egy Logitech Wingman Formula Force kormanyom van, es bizony nem igazan vagyok megelegedve vele. Kb 2 eve egy chip-magazinos tesztben elso helyen volt azert vettem meg ezt, de a kovetkezo dolgok nem igazan jonnek be: eleg sok jatekban mentem vele, majd mindegyikben stabil problema, hogy kozephelyzetben, azaz egyenes menetben ide oda rangat, es nem is akarmekkora intenzitassal, iszonyat zavaro, emellett igen nagy a holtjateka mondhatni kotyog a kormany jobbra-balra le-fel. Parszor mar szetszedtem es nem igazan lehet megoldani, raadasul a FFB hatasok se olyan elragadoak. Ma kormanyt azota sem probaltam, igy nem tudok viszonyitani, csak remelem, hogy van ennel jobb is :). Szoval mi a velemenyetek? Mre lenne erdemes cserelni? Melyik a legjobb kormany?