Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Panther
    Újabb fejlemény: egy ideig jó a G25, de ha nekem jönnek (mondjuk online), tehát erőhatás éri a kocsit, akkor az esetek nagy részében vagy jobbra, vagy balra elcsavarodik a kormány és az lesz számára a középreállás. Újrakalibrálom, van amikor jó, van, amikor nem. Ami a lényeg: előszedtem a régi MOMO-mat (semmi baja, csak a pedálja totálkáros), bedugtam a G25-öt és a MOMO-t az USB-be (mindkettőt csatlakoztattam a géphez), készítettem GTR Evo alá egy profilt, amelyben a G25 pedálját és a botváltó szerkezeten lévő gombokat is használhatom, a kormány pedig értelemszerűen a MOMO lett. Együtt használtam tehát a G25 pedálját a MOMO kormányával, mint anno a Sidewinderem pedáljával. Na most a MOMO középreáll. Azt kell mondjam sajnos, mert ez annyit tesz, hogy a G25 besz@rt. Fasza. Nem volt agyonnyúzva és ez letta vége. Ezt sajnos még DXTweak-el sem tudom korrigálni, mert az FFB hatására mindig másfelé tolódik ela középreállás.....