Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze csak akkor ha összejön a pénz rá
azt szeretném megkérdezni az asztalra való felfogatásnál van gumi tappancs vagy valami, mert a 7éves
Logitech-em van akkoriba volt az is 40eft körül
még a pedálokon is volt 6csuszásgátló gumi
azért kérdem mert ha belem erülök a játéklba nem fog meglátszani az asztalon?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.smart-bus.hu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Akkor enek is USB csatija van? 😮 nem gondoltam volna 😛 Thx
Annyi lenne a kérdésem, hogy DFPt rá lehet-e kötni PC-re? ha igen akkor hogy? Kell vmi átalakító vagy vmi? jah és ha tudtok egy helyet ahol "ocslón" be lehetne szerezni akkor plz írjátok meg 😉 elõre is THX!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Kábelköteg ellen meg kell egy gorskötözõ és megoldható.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Senki se kivétel 😊
Wander, nem projektor lett, lcd tv 😊 itt
Jaja, errõl hallottam már, eladó részletesen elmagyarázta, hogy lehet a garit érvényesíteni, ez nagyon tetszik, hogy új terméket küldenek a rossz helyett <#eljen>#eljen>
http://flickr.com/photos/zolika90/
De hidd el jön egy új ami a DFP és G25 között fog elhelyezkedni..PS/2-re usb csatival :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De jó hogy megint éppen kormányokról vanszo, mert nekem is lenne kérdésem. Most akarok venni egy Driving Force Pro-t, de EZT nézve egy kicsit elbizonytalanodtam, úgyhogy jól jönne egy kis help. Az EX és a PRO között szemmel látható a különbség, de a PRO-k között a LOGÓ-t és az árat leszámítva mi a különbség? A legolcsóbb és a legdrágább PRO között van 7.000 Ft ugyan abban a boltban.
De az a furcsa, hogy pár hónapja teljesen levették a DFP-t az oldalról, de most megint fenn van, csak a PS3-nál, és lehet rendelni<#confused>#confused>
Én szerencsére Augusztus végén még elkaptam egyet az egyik PH!-s srác szállítmányából, és nagyon jó, csak ajánlani tudom.<#eljen>#eljen>
http://flickr.com/photos/zolika90/
miután leálltak a DFP gyártásával valamit ki kell adniuk helyette PS/2-re..én egy DFP/G25 keverékre gondolok kb. 30K-s árért.
na nemtom ez hogyan jutott eszembe, de gondold át hátha lejön valami tanulság belöle... 😊)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Asszem kuka az egész, nem érdekel és veszek egy normális kormányt!
egyik havernak van egy ilyene és hiába olcsóbb, mégis kitartóbb mint ez a szar MOMO
Igy hogy elvesztetted ezen iranyu szuzessegedet, ajanlom igyal valami eroset, megerdemled 😊
Csak er valamit az a leiras 😉
grat májsztro 😊
ezek szerint megérte kicsit tökörészni vele 😊
még párat megcsinálsz, aztán alapithatsz is egy céget erre a tevékenységre 😄
Pointer, supreme-el semmi kül, sztem parasztvakitás az egész. egy uj faj, és elkurrt kezelöfelület, de ezt sztem mondtam a multkor 😄 azota nem foglalkoztam vele, mert az a gpgnet baromság egy nagy szar és csak a hajamat téptem miatta egy kicsit. aztán lehiggadtam és letöröltem a picsbe az egészet. 😊) le is veszem msn-röl ... aztán jol felrakom a fear demo-t 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit