Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • pointer4
    USB-n van elég táp ? Nem szívja le valami nagyon ? Mostanában nem raktál rá új cuccot, vagy nem túl hosszú a zsinor és szarakszik ?
    Bááár, ha jobban belegondolok, akkor egy ilyen ingadozás után újrakalibrálná magát, megint megtenné a jobbra balra díszmenetet.
    Ha jól emléxem, akkor ha áramtalanítom a tápját menet közben se történik semmi extra azon kívül, hogy elmegy az FFB.
    Bár mint mondtad, hogy rázókőnél csinálja ezt.... az fura.
    Mert olyasmit sugall, hogy nincs elég áram amit kiszedhet a tápból és egy pár pillanatra kihagy, de aztán újraéled.
    Nincs ismerősödnek a környéken másik g25 ? Kérd kölcsön a tápot esetleg egy gyors próba erejéig. Vagy vidd át a kormányt, abba könnyebben belemegy tuti.
    Ez az ötletem első körben, a megbontás nélkül.
    Én szedtem szét nemrég - a kormány kijelző kábelét húztam át a forgótengelyében -, nincs benne semmi ördöngősség. De hogy mihez kéne hirtelen nyúlni benne, az már jó kérdés. Hacsak nem marad valameik drót egyből a kezedben ha megmozgatod. Vagy az összes csatlakozót lehúzni, kontaktspray és vissza.
    Mert azon a nyákon bármit is kimérni.... az már nem nekem való feladat :D .

Ja, majd el felejtettem, ha szétszednéd akkor a kormánykereket nem kell leszedni, az csak nekem volt fontos.