Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs rajt kézi váltó csak pillangókapcsoló. Sok tapasztalatom nincs vele de találhatsz róla keresõbe teszteket. Pár napos tapasztalat után meg vagyok vele elégedve.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Lehet keszitik Ps3-hoz Gt5-hoz,int anno Gt4-hez! 😊
Bár én is csak ennyit tudok róla, hogy jön 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Inkább mesélj, hogy megy Supreme commander Beta ? 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
www.smart-bus.hu
én imádom, dfp-t még nem is láttam közelröl, ugyhogy arrol nem tudok nyilatkozni, de tény hogy minden más valoban szemét. ha neadjisten valami baja lesz, tuti hogy inkább sporolok rá még kicsit de semmi mást nem fogok venni az fix 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
www.smart-bus.hu
G25 akkor drágállod, DFP-t meglehet csípni 20 körül. Magán behozatal.
Azalatt nem is tudom van-e értelme komoly játékra alkalmas.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Most viszont kijött egy csomó olyan game amiket jó lenne ismét kormánnyal nyomni meg hálózaton tolni haverok ellen szóval nézelõdni kezdtem.
A G25 az igazi de annyit nem szánok rá, látom a DFP-t ajánlgatjátok csak azt meg már nem nagyon lehet kapni marad a Logitech Force EX. 14 körüli ár nem is vészes érte.
Bármi vélemény a kormányról? Visszaolvasva sok mindent nem találtam róla. Esetleg valamit amit érdemes még megnézni 15 körüli kategóriában?
Hallottam ebben már 2 motor van, anno a MOMO-ban csak 1 volt, milyen ez a kormány a MOMO-hoz viszonyítva?
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
A végzettségem meg ne legyen a te problémád😊 Valszeg igen távol áll a tiedtõl😊
A hülyézést meg általánosságban mondtam😊 akinek nem inge ne vegye magára. De asszem a kötözködést és a személyeskedést te kezdted igaz?
Szóval mondtam.
hagyjuk a témát és kölcsönös ignore lesz a legjobb a jövõben.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azt hittem itt max én fogok sértõdni és sértegetni <#vigyor3>#vigyor3>
Talán fáj az igazság ott nálad.
Mondjuk a számítástechnika az állandó változásról, fejlõdésrõl szól. Ami az egyik nap nem lehetséges az másnap már elavult.
Ezzel az õskori hozzáállással valszeg lángossütõ végzetséged lehet.
Thomasman: Azt hiszem már 5-6 körül jár az igény.
Ez a 35k nettó nem kamu? Zsír gyári dobozos, garival mindennel?
Én beszállnék, bár lehet hogy még 9 embert várni kell 😛 <#gonosz1>#gonosz1>
vagy már cigány nyelvi szakértõ is lettél?
ÉS a csávó vagy a csaj szavak elõtt került a kifejezés a magyar nyelvbe..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És egyáltalán nem bántam meg.
Mindenhez találtam drivert, 2-3 napig keresgéltem minden szoftvert hogy meglegyen. És kellemeset csalódtam. Sajna játéknál picit lasabb, de ma este megnézem a service packot mit ér.
PL hálózat és USB kezelésnél egyszerre nem lassul annyit mint az XP.
Ráadásul egy csomó mindent megkellett tanulni újra. Ezt én kifejezettem szeretem, fejlõdjön csak az user. Tetszik a kihívás. Nem csak a rinya, meg a lelkibajos elutasítás.
Ugyan így fújoltál te az XP-re is fogadjunk. És éljenezted az ME-t.
XP professionalt használok mind 32 mind 64 biten. És abban gyorsabb az XP.
A vistánál teljesítményt megállapítani nehéz lévén bugos mint szar...
Csak ennyit néztem.
És persze mindenbõl még 1 verziót kell leszedni. Ha a progihoz csak XP támogatás van, akkor még pici esély sincs általában hogy 64 bites Vistán elindul.
Debiztosvagok benne hogy vanellentétes élmény is, csak tuti hogy kevesebb.
Amúgy az XP is lassabb volt mint a 98. Most akkor azt mér nem szídjuk? Vagy errõl megfeletkeztünk?
Más flight sim nem létezik?