Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
hát jah :D
iRacing pedig nagyon jó ám, és nem is sok, bármi új jön hozzá, atom álat a minőség, szal egy hónapot illik mindenkinek kipróbálnia. nagyon-nagy meccsek vannak. de ha nem, mert drága megértem :)
pl lesz itt is majd f1kocsi, most pl készül egy 79-es lotus. :)
meg lesz minden. a pályák minősége semmihez nem fogható, a rendszer is kiváló. az ára sok, bár szerintem minden forintot megért, olyan futamokat tolhattam rajta :) szerencsére van egy tűrhető munkám (itthon, netes, havi 110-120), de anyámék igy is szipulnak néha hogy miden pénzem elbaszom meg mit jáccom már megint :D hiába mondom nekik, hogy ez már sport, meg bajnokság az egész :D nem értem, azthiszik mario-zok? :D (mellesleg a diákéletet átérzem, délelőtti suli után este 6ig szórólapozgattam, és utána mentem vidékre haza sokszor 8-ra hazaérve, és utána 4:50kor keltem megint...) nah de ez már off :D
majd jön valamikor az rFactor 2, attól többet várok mint a sz*ros simbin-től. amúgy komoly, hogy rallyban nincs H váltó??!!