Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • symbol
    jaja, néztem sajna. és engem is az tántorit el.
    H-váltót meg innen vennék, nem is sok érte ahhoz képest hogy agyon van dicsérve. link
    bár valakinek tuti sok a 30 érte, de azért megjegyzem egy ilyet valszeg jó ideig nem kell cserélni. jobbat úgysem gyártanak.

szal az nem is kellene.
    a kormányában lehet van három motor, de szerintem ocsmány egy cucc. nem teccik. viszont van ami tetszik. fanatec új pedálszett
    ez jó lehetne, hupsz most rémlik már linkeltem, de nem igy. mindegy. ez a pedál szett jó lehetne, de biztos lesz vagy 40-50 ezer. akkor meg már várok még és veszek a már lent belinkeltet. az 120 körül van (2 pedálos olcsóbb kb 100 dolcsival) és hát tuti profi.

a kormány a leggázabb az egészben. azt olvastam, asszem tilus irta, hogy pl a g25 tuti erős ffb meg ilyenek, de középütt holtjátéka van, mert különben a motorok egymás ellen dolgoznának vagy mifene. véleményem szerint is a Driving Force GT a legjobb kormány most (egy motorral g25 közeli FFBvel), egy tök jó új funkcióval. és szerintem ebb az irányba fog elindulni a logitech is. kijelzők kormányra, extra gombok, tekerős gombok, meg ilyenek. a g25 mindenzt nélkülözi. ezért azt nem veszek, számomra olyan mint egy félkész kormány, aminek nemsoká jön az új verziója.

szal fanatac győzött meg. pláne, hogy a váltó és pedál ki lesz dobva, akkor minek vegyem meg azokat is. :/

azért kösz a tippet :) még jöhet ha van esetleg. godnolom nem csak engem érdekel. de ilyet... nem találok félprofi FFB-s kormányt 150-200ezer FT alatt. ez azért mocsokság.