Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Hát gyerekek! Komolyan mondom....
Szoval, hirtelen nemtudom, hogy hol jár a sztorim!..
Visszakaptam a kormányt 1 honap után, hibát nem találtak! Megbeszéltem csávoval, hogy nemjo még ezek után sem, mondta, hogy csere, fel is vittük neki pár napra rá (asszem 2..) 1 hete csütörtökön hívta fatert, és mondta neki, h. e hét hétfön mond választ...Nem hivott... Hívtam 19-20.án nem vette fel, ünnep, nem csodálkozok! Ma hívott:
Valami olyasmiröl hadovált, h. kötelességük megint megnézni, és hétfön mondják, hogy javitották, vagy csere! (A bolt, egy ugynevetezz C-szervizzel áll szerzödésben, és nekik kell intézni ezt, gondolom! mert valami ilyemit mondott még anno. Ebbe volt 1 honapot is..)
Szoval, ha hétfön hív, és mondja, hogy át lehet venni, és ha nem zsír ujj, akkor nem vesszük át! És hívjuk a Logitech MO-t! Nem hiszem, h. 1x volt már náluk, hibát nem találtak, és 2x-ra meg meg tudják csinálni....Ha igen, akkor azt jelenti, h. hozzá se nyultak az 1 honap alatt...Csak visszaba**ták,h. kuss legyen..!
Fa** ne szorakozzanak itt velünk...