15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Solt #5650 Az csak monitorocska! -
#5649 ja nem tudom látszik e a monitoromon is BMW jel van a bekapcsológombon :P -
#5648 Ugye az a tapadókorongos megoldás csak vicc? -
#5647 -
#5646 erre jutottam:
BMW G25
-
#5645 http://ipon.hu/elemzesek/kormanyok_az_asztalon!_ii./239/ -
#5644 Vagy könnyebb legyen tekerni -
#5643 Minek neked 5.03? Szar az 5.0? Vagy azt várod, hogy integráljanak bele játékot is? -
#5642 2008 4 hónap -ba jött ki az 5.02
sztetek mikorra várható az 5.03?
mert nem értem elég szar mostanában loginál a terméktámogatás -
#5641 Hacsak a derékszögű menne annyival:D Hajtűben padlógáz rulez:DD Pistike meg elköti apuci autóját,aztán csodálkozik,hogy szarul tapad:D -
#5640 ahol 240-el veszed be a derékszögű kanyart..minek fék? :) -
#5639 Annak igen;)
De remélem rendesre csinálják a gázkart,és nem egy kurva gombra,mert akkor előrébb vagyok a momo-val.Amúgy ez is mutatja nfs szintet,fék meg gáz,mineeek,gázt kiékelni,oszt haddszóljooon. -
#5638 na jó igen tőlük elnézést akik nem tudják használni a lábukat.
de egészséges embernek ez egy bóvli.. -
#5637 Jaja,semmit sem ér.Max akkor,ha nem sima gomb,hanem mind box kontrolleren a hátsó két fityfasz,és lehet adagolni,akkor azok,akik nem tudják használni a lábukat tudnak normálisan vezetni. -
#5636 én ezt kb. 2345678x leirtam..de nem baj mindig lesznek kisérletezős emberek akik direkt szivatják magukat aztán jönnek ide :) -
#5635 "Nincsenek külön gáz- és fékpedálok sem, mindent a kormányegységbe építettek be."
innentől kezdve számomra ez egy bóvli...
-
#5634 Persze csak Logitech kormányhoz. -
#5633 5.00 a legjobb Driver minden kormányhoz. -
#5632 lehet vissza kellene raknom a az 5.00-ást?
mert mondták már az 5.02-be vannak hibák bőven
-
#5631 Xp3, 5.00 driverrel van,patch nem tudom van-e felrakva. -
#5630 richard burns rally-ban van nektek FFB XP sp3-al és 5.02 logitech driverrel?
ha 1.02-es a RBR? -
#5629 DFP tulajok!
Ti milyen értékekre állítottátok a FFB intenzitásokat a G25 driverében? -
#5628 Jah,tiszta szánalom,nídfórszpíd,meg a munka,főleg ffb... -
#5627 ja, ilyet beleírni a cikkbe gecc :DDDDDDDDDDDddddd
én szégyellem magam, hogy elolvastam... -
#5626 "EA-féle Need for Speed Undercover, amelynek a változatos terepviszonyai és eseménydús játékmenete bőven ad is majd "munkát" a kormánynak"
Kac-kac,illetve még egy kis kac. -
#5625 arról is volt szó hogy megjelenik a G25 lite -
#5624 http://ipon.hu/?news=3740 -
#5623 Én már inkább megpróbáltam volna megcsinálni, lesz ami lesz :D -
#5622 ezt most én nem tudom összerakni
mi is történ addig vágom hogy szar lett a kormány és visszavittétek
-
#5621 még jó hogy nem velem történik:DD má elborúlt volna az agyam teljes sötétségbe -
#5620 Hát gyerekek! Komolyan mondom....
Szoval, hirtelen nemtudom, hogy hol jár a sztorim!..
Visszakaptam a kormányt 1 honap után, hibát nem találtak! Megbeszéltem csávoval, hogy nemjo még ezek után sem, mondta, hogy csere, fel is vittük neki pár napra rá (asszem 2..) 1 hete csütörtökön hívta fatert, és mondta neki, h. e hét hétfön mond választ...Nem hivott... Hívtam 19-20.án nem vette fel, ünnep, nem csodálkozok! Ma hívott:
Valami olyasmiröl hadovált, h. kötelességük megint megnézni, és hétfön mondják, hogy javitották, vagy csere! (A bolt, egy ugynevetezz C-szervizzel áll szerzödésben, és nekik kell intézni ezt, gondolom! mert valami ilyemit mondott még anno. Ebbe volt 1 honapot is..)
Szoval, ha hétfön hív, és mondja, hogy át lehet venni, és ha nem zsír ujj, akkor nem vesszük át! És hívjuk a Logitech MO-t! Nem hiszem, h. 1x volt már náluk, hibát nem találtak, és 2x-ra meg meg tudják csinálni....Ha igen, akkor azt jelenti, h. hozzá se nyultak az 1 honap alatt...Csak visszaba**ták,h. kuss legyen..!
Fa** ne szorakozzanak itt velünk... -
#5619 tudom:) amugy ha képet keresel megtalálja -
#5618 http://www.google.hu/search?hl=hu&q=3D+Driving+Instructor&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
a google semmit nem talál -
#5617 itten e:) -
Streetwarrior #5616 Nekem nem kell szimulátorokat sorolni, mert külföldi vesenyen GT Legends-ben több versenyt is nyertem, ráadásul Panterával, ami a legnehezebben kezelhető. -
Streetwarrior #5615 De van, mert itt játszom vele. Hogy nem találja a google, hát ez van. A kérdésre tudja valaki a választ? -
#5614 rfactor,gtr2.. -
#5613 3D Driving Instructor ilyen játék nicns is
csak ez PC 3D Driving School -
Streetwarrior #5612 Lenne egy kérdésem. Ha van egy játék, amelyik egyáltalán nem támogatja force feedback-et(3D Driving Instructor), hogy lehet kikapcsolni azt hogy középre húzza a kormányt. Egyszerűen nem tudom megoldani. Egyébként G25-öm van, amit ez az orosz, nevenincs játék meglepő módon támogat. Egyedül force feedback nincs benne, de 900 fok+kuplung+H váltó van...funny :-) -
#5611 nem volt kedvem többet írni:D