Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • AlieN911
    Sajnos nincs, legalábbis én nem tudok semmit:(:( Ilyen választ kaptam PH-n
    PH-n Garanciás topicba irtam:

"Garanciával kapcsolatos szabályok/jogszabályokrol hol lehet olvasni? Tesom mondott valami olyasmit, hogy 1 honap garanciális szervizelés után kötelezhetem öket arra. hogy kifizessék, vayg adjanak egy zsír uj cuccot! Erről esetleg valaki tud valamit?
    7.-én lett elvive gariba, jövőhéten jár le az 1 honap..."

Válaszolt:
    "A jogszabályokat itt megtalálod, lényeges a Ptk., illetve a 151/2003 korm. rendelet és a 49/2003 GKM rendelet úgy általánosságban. Egy hónapról nincs szó, de ha jelentős kényelmetlenséget okoznak, akkor valóban visszakérheted a vételárat. A csere (vagyis másik ugyanolyan) elvileg már első körben választható, de visszautasíthatja a kereskedő, ha neki többletköltséget okoz. Szóval a gyakorlatban a sorrend: javítás, ha nem megy vagy elhúzódik, csere, ha ez sem megy, akkor vételár visszafizetése."

Holnap ha felhív, és nem mond valami értelmeset, akkor megkérdezem tőle, hogy mit lehet csinálni, 1 honap az 1 honap stb! És adjanak egy másikat!