Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Brian87
    Értelek értelek..a logitech profilerer-t mondod...igen ahol kilehet tallózni a játék exejét..egy nevet neki és onnan is lehet indítani a játékot... de ott sem működött.

Igaz ott sajnos nem jöttem rá vagy lehet nem is lehet..., hogy az csak arra van hogy onnan induljon vagy itt meglehet adni kint melyik gomb pedál stb mi legyen?? Mert ezt nem találtam meg sajna...ilyen new command meg keyvalamit lehet megadni de az ott már kínai mi micsoda.

De ha leírod ott hogyan kell beállítani pl a 3as gombhoz a játékból vmit akkor megnézem...de sztem nincs köze hozzá...most pedal pedal balra jobbra...amiből pedálok mennek...

Mondjuk volt egy olyan jelenség carbonmban hogy mikor játékon belül állítottam az irányítást akkor mikor rányomtam a gáz fék peállításra akkor ott a féklnek rendesen berakta a Z rotationt dee furi módon gáznak az y tengelyt rakta...ami a balra kormányzás...
    és ilyenkor igen furin is ment az egész...átkellett raknom a gázt gombra hogy kipróbáljam.
    Akkor jó volt minden...mármint ami jónak kell lennie mert a kormányzás akkor sem jó.

Szóval nem tom...annyi kis vacak van amit nem értek miért nem megy...hát holnap megmondom a havernál lévő teszt után.