Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jelenlegi Dexxa (FF nélküli) korányomat már 6 éve vettem, azóta használom, és semmi baja 😊 Pedálja nekem nagyon tetszik, szerintem sokkal jobb, mint a mai kormányoké. Akkoriban a teszteknél nagyon jóra értékelték. Még most is nagyon jó eredményeket érek el vele a játékokban<#crazya> Csak hát már ideje váltani egy FF-esre<#beka3>

LOST FAN

Ombika
4.6 driver fel amugy meg se vettem volna ,ha nem megy pc-n!! 😊

Tomo15
Csak driver kell, de az kell a momonak is...
de ha a DFP ps2-es, ugye mûködik jól PC-n? Csak egy friss driver kell neki ,és mûködik?

LOST FAN

bertino
riszpekt <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ombika
Majd amx 1 ev mulva lesz annyi ,addig is eljen a DFP! 😛

bertino
jaja, annyiért talán még én is 😊

Ombika
50-ert mar meg is vennem! 😛

bertino
<#idiota>

Ch_Slater
már "csak" 69321 Ft a pixmanian a G25

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ombika
Mint mondtam azt irtak vamon van 3 hete csak vmi cink van es en anno 23-ert vetem 1 honapja de remelem karacsonyra befut a szallitmany!!

MOMO árától is égnek állt a hajam

LOST FAN

Hát én 28.000-ért nem veszem meg, amikor máshol 24, csak elfogyott<#duma> Remélem oda még jön szállítmány karácsonyig<#vigyor4>

LOST FAN

bertino
pcland.hu-n most néztem

Ha lenne hol<#smile>

LOST FAN

bertino
DFPt keress inkább...

Media Markt-ban nálnuk 25<#vigyor4> De ha rossz a pedálja, akkor inkább nem azt veszek.<#szomoru1>

LOST FAN

0ppika
26ért még a hülyének is megéri momot venni ...

http://epica.nl

Igen ott láttam<#falbav> Basszus, akkor már abszolút sehol nincs, 30.000-ér meg nem veszek

LOST FAN

Ombika
En meg tuti nem,sokkal inkabb DFP!!

Rucsok ha aproneten lattad akkor az mar elkelt:! (

0ppika
Én akkor is MOMO-t vennék, pl ITT

http://epica.nl

Bár a használt cuccokat nem kedvelem<#lookaround> Na mind1, karácsonyig van idõ, addig csak megjelenik valahol

LOST FAN

Most találtam egyet 22-ért, és azt írja, hogy néhány hete vette, és 2× - 3× használta. Amúgy néztem a neten minden elfogadható árú bolt árlistáját, de sehol nincs<#sir>

LOST FAN

Ombika
DFP-t vegyel ha tudsz bar sehol sem kapni 4 hete!? :S

bertino
gs...
ezt a cikket vedd nyugodtan zérónak

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

bertino
toca-val ? ehh...

Én GTR-rel, TOCA-val, meg hasonlókkal szeretném használni

LOST FAN

Hogyhogy? Miért nem érdemes?

LOST FAN

Tomo15
Az egy nagyon jó kormány, de már nem érdemes venni. Illetve igen, de ahhoz ki kell fognod egy keveset használt, jó állapotú darabot. Bár nem tudom, hogy melyik játékokkal szeretnéd használni, de például az ISI-játékainál eléggé bugos. beragad a ffb, stb...
Ja, és persze használtan láttam

LOST FAN

Uhh, bocs a helyesírási hibákért, túl gyorsan írok<#whatever>

LOST FAN

Uhh, elolvastam õket <#szomoru1> Amúgy láttam neten Micrisoft piros SideWinder-t (vagy mit) 19.000-ért. Itt azt írták róla, hogy jó, de nem tudom, hogy nagyon el van-e hasnnálva<#merges2>

LOST FAN

bertino
oké, csak annál sokaknak volt pedál gondja 😞
amit ki igen, ki nem - meg tudott oldani

Tomo15
Hát hallod a MM.-ban lehet jó, de ha beszarik a pedál akkor más lesz a véleményed😉
DFP-rõl már elmondtam a véleményem. Most próbálgattam a Media Markt-ban a MOMO-t, és NAGYON zsírnak tûnik<#hehe>

LOST FAN

bertino
olvass vissza, én mondjuk inkább DFPre szavazok 😊

Na gyûjtöttem egy kis pénzt, és rászántam magam, hogy inkább MOMO-t veszek 😊 Egyéb tapasztalatok, hibák? Hibák kikerülése?<#vigyor2>

LOST FAN

Ombika
Nem biztos meg azm ennyi lesz! 😛 De ez legalabb mar emberbaratibb ar erte!😛

bertino
70br...
én többre számítottam, de nem fogom megvenni

AlieN911
A doboz hátulján van h. 2 év garancia! Na akkor most mivan?<#fejvakaras><#conf><#nemtudom>
G25 <- ha jol látom holnaptol kapható...

Honda - The Power of Dreams

Bucser
telepitsd fel a win 2000-es drivert. Ha más nins akkor a 98-asat. nem fog menni tökéletesen de menni fog.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem. a Garancia az egyetemleges. Hacsak más nics írva a termékre akkor annyi a gari amennyit a bolt adott rá a jegyen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CzGobe
Csá!
Nem tud valaki vmilyen megoldást arra, h van egy R4 Force Wheelem, de nincs hozzá XPs driver. Mit tudok ilyenkor csinálni?

eom$

AlieN911
van egy jotállási jegyem.. azaz ?
megvettem a kormányt és 1 honap után ki kellett cserélni.. kicserélték... azon az van irva h. "garancia a vásárlás napjátol számitott 12 honap" de ez a boltra vonatkozik nem?

Bucser
NEm kaptál hozzá garancialevelet? mert azon rajta van, hogy a ygártó hány év garanmciát ad rá.

AlieN911
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy vettem egy MOMOt és 1 év garit adtak rá a boltban! Ez lejárt, de ugy emléxek h. a logitech 2 évet ad rá!? Most ha valami baja van akkor a logitechel kell felvenni a kapcsolatot vagy egyáltalán 2 évet adtak rá??

Hi!

Felvettelek MSN re..részleteket ott!

üdv.: Imikeee
Shortstop
enyémet viheted!

CSáóó!

Olyan gondom lenne, hogy keresnék megvételre hibás/rossz kormányt de csak olyat amin külön van kézifék konzol!
VAgyis pontosabban nekem csak az a kézifék mûanyag ház kéne, akár elektronika nélkül!!! mert egy szimulátor építésébe kezdtünk😊
Aki tud nekem ilyet vagy tudja honnan lehetne külön kézifék konzolt beszereztni az irjon nekem!!

email/msn: [email protected]

elõre is köszönöm a segitséget!