Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Brian87 #5393 Jóvan nem ba** akartalak titeket, csak kissé ideges vagyok, hogy ez a probléma van és nem tudom rá a megoldást.
Mégegyszer röviden és tömören :
Szinte semmit nem tudok fordítani a kormányon kint az asztalon...amint elindul a játék simán 1 ujjal tudom forgatni a kormányt és szépen is megy.
Igen eddig ez a TDU-Dirt-Gridben.
De Carbon-F1-Toca 3 nál semmit nem csinál..ugyan úgy dög nehéz a kormány.
ha bárminek nekimegyek a játékban(mert pedálok működnek szóval tudok gázt adni és emnni) akkor bazi erővel elkezd rezegni a kormány és kitekeredik magától valamelyik irányba, és furi, hogy amint elkezde-ném mert ugye alig lehet vmicskét mozgatni akkor már beőrül és elkezd menni a rezgés.
Azóta kikapcsoltam a vezérlőpult játékvezérlőknél a beállításaiban a FFB-et szóval nem lehetne az...de akkor is dög merev az asztalon..és ugyan úgy nem lehet játékban eltekerni.
Az egyetlen változás, hogy mikor nekimegyek a falnak már nem tekeredik ki magától mint atom...és persze semmi rezgés stb...de attól ugyan úgy nem tudom tekerni a kormányt.
És mégegyszer bocs, de kissé zavar ez a dolog és még senki nem tudott benne segíteni.