Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Solt
    Na ez az idézet megint egy szép példány! Hol vannak benne a tények? Saját maga vallja be, hogy 10 percet használta, ráadásul a váltót fel sem tette! Ezen túl több helyen dicséri. Konkrétan mi ebben a csalódás? Megint az ostoba felhasználó esete forog fenn! Lecserélte a kombi Astrát egy Ferrarira, és csodálkozik, hogy bevásárlásra nem jó!! Ez a rögzítés dolog... most nincs előttem a kormány, de emlékeim szerint legalább egy 10 centiméter vastagságú asztalra feltehető! Kinek van ennél vastagabb asztala? És, ha van, minek? :)) Kezdem azt hinni, hogy azt hiszitek, ezzel a kormánnyal majd űr időket autóztok, és mivel ez nem sikerül, a kormány a hibás. Ez a kormány komplexen szimulátor rajongóknak készült! Szimulálni lehet vele a régi idők GT autóinak vezetésétől az F1-en át a kamionok vezetéséig mindent! Ezért van 900fok, H váltó, pillangó váltó, kuplung, és szinte a végtelenségig variálható fsb!!! Vannak hibái (pl a H váltó is lehetne fém), de ezért a pénzért, ilyen élményt, és ilyen komplex szolgáltatást más nem tud adni! Ebben a tekintetben kiváló és egyedül álló termék! Azoknak készült akik megszállottak, ergo feltételezhető róluk, hogy valamilyen szinten képben vannak az autóversenyzést illetően! Egy ilyen embernek Te hiába magyarázod, hogy bezzeg a gamepad, mert a gamepad pusztán egy lapon említése egy autószimulátorral már alapjában kiveri a biztosítékot! Én amikor megláttam, hogy egyesek egérrel játsszák az LFS-t, szívem szerint üvölteni tudtam volna a fájdalomtól! Egérrel, régi kormánnyal (amin nincs kuplung, gyenge a fék pedál), vagy gamepad-al persze, hogy könnyebb jobb időket menni, mivel például a töredékét kell technikailag kivitelezni egy visszafordító előtt mint a G25-el! Amíg te gombnyomásra, ujjal gázt adsz, fékezel, kuplungolsz (már, ha nincs autómatára állítva), és egy pecket, vagy egeret birizgálva ívre helyezkedsz, addig ugyanez G25-el egy ici-picit bonyolultabb, elég, ha csak a fék plusz gázfröccs plusz kuplung sztorit említem. Minden porcikád dolgozik izomból, plusz fél kézzel tartod a kormányt ami ki akar ugrani a kezedből, mivel a másik kezeddel próbálod megtalálni azt a fokozatot, amit jó esetben előre kigondoltál. Már önmagában az fárasztó idegileg, hogy ezt a mozdulatsort összehangold, és akkor a fizikai fáradtság még ezután jön. Ehhez képest, Te hátradőlve fogsz egy rezgő kütyüt (lehet ez az év kütyüje, akkor is csak egy kézben tartott valami) és egy ilyen manőver sort játszva, erőfeszítés nélkül végrehajtasz! Érzed az árnyalatnyi különbséget? Érted, hogy miért áll égnek a hajunk amikor összehasonlítod a kettőt? Mi a vezetési élmény miatt vettük ezt, nem azért, hogy gyorsabbak legyünk! Na most egy egér, vagy egy gamepad, mindent ad, csak vezetési élményt nem! A régi kormányok közt is van nagyon jó, de ezt a komplex tudást egyik sem nyújtja, ráadásul arról nem is beszélve, hogy bőr és fém van előttem, ami még fokozza az élményt vizuálisan is! Én megőrülnék, ha egy ilyen sárga, műanyag, ránézésre gagyi valami vigyorogna vissza rám! Ezek tipikusan az NFS és társai tábornak valók. Én már azért haragszom, hogy a G25 csatlakoztatható ps-hez is! Szintbeli eltérések vannak, ezért tűnik úgy, hogy mi nem értünk meg téged, te meg nem értesz meg minket! Azt szeretném kérni tőled, hogy ezeket a laikus, tény nélküli, teljesen a józan észnek ellentmondó (utcai autók kormányának belinkelése, és hasonlítása a G25-höz, valamint szervós utcai autók, hasonlítása szimulált versenyautókhoz) hozzászólásokat egyszer és mindenkorra fejezd be. Nőt hasonlítasz férfihoz, igaz, hogy mindkettő ember, de szerintem neked sem lenne mindegy, hogy melyikkel kéne a nászéjszakádat töltened! :D Előre is nagyon-nagyon köszönöm, és, ha esetleg valahol sértésnek vetted az írásomat, akkor utólag is elnézésedet kérem, nem állt szándékomban!

Ui: Ez már nem neked:

Az Ikarus buszokat nem szidni! :) A maguk korában (70-es évek) világszínvonalon képviselték a Magyar ipart! :) Már az is csoda, hogy egyáltalán még működnek... némelyikben több millió km van! :)

Ja és még valami az ffb-hez. Igaz, hogy ez busz, de amikor engem annak idején tanítottak buszt vezetni, bizony egy fapálcával rácsapott az oktató a kezemre amikor belülről, alányúlva akartam a kormányt megfogni, és tekerni, mert bizony, ha véletlenül padkát fogunk, vagy nagyobb lyukba megyünk, bizony akkorát "rúg" vissza a kormány, hogy simán eltöri a csuklónkat. :)