Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • chadi
    Hali! Egy kis helpre lenne szükségem!
    Vettem egy Saitek R440 FFB-s kormányt(USB).Feltelepítettem hozzá a meghajtó drivert.(semmi hibaüzenet)Miután beléptem a Vezérlőpult , játékvezérlők menübe, hogy megnézzem a kalibrálást stb, a következőt tapasztaltam:
    az FFB tesztelése tökéletes volt(ezzel nincs baj).Viszont azon a fülön ahol a kormánymozgást, gombokat és pedálokat lehet tesztelni , hogy megfelelően működik-e,na ott volt a bibi.Be lehet ikszelni egy opciót aminek a következtében megjelenik a
    fék és a gázpedálnak a tesztelőcsikja.ez ugye normál esetben amennyire nyomom a pedált annyira kell, hogy mozogjon.Na most a gázpedállal semmi probléma viszont a Fék ellenőrző csíkja nem reagál semmire.Mindegy gondoltam és azért kipróbáltam játék közben is(rally championsip;master rally).De mindent összevissza csináltak a pedálok.Ha a vez.pult játékvez.-ben nem ikszelem ki azt a bizonyos opciót akkor valamelyest működnek a játékok viszont a két pedál nem analóg hanem full gáz-fék.
    A kormány+pedálok nem hibásak.(mert ha egy nem megfelelő drivert rakok fel akkor letudom ellenőrizni a pedálok analóg mivoltát.)
    Huhhh remélem azért valamelyest érthető amit írtam.
    a konfigom:PIII-500 mhz , Abit BX6 rev 2 , 256 MB ram , Gforce mx400 64 MB , SB128.
    Előre is kösz a helpet.