Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Danecay
    Hi! Én éppen ma vettem egy Driving Force Pro-t, igaz használtan de nagyon jó állapotú és garanciás is, és hát kb. 2 óra tesztelés után nagyon meg vagyok vele elégedve. Masszív, jó fogású, jó force feedback, sok gomb (14 + a váltók 2x2, összesen 18) amikre minden be lehet állítani amit kell. Hát nem bántam meg, hogy lecseréltem a jó öreg Logitech Formula Force GP-t :) Mondjuk ha ugyan ennyiért lehetne venni G25-t akkor valószínűleg azt választottam volna:) de plusz 30.000 Ft-ot nekem nem ér meg egy kuplung, és egy silány minőségű H váltó, továbbá a kormányon lévő 2 gomb semmire nem elég. Azt a félelmedet, hogy esetleg a DFP nem fog működni a PC-ddel el is felejtheted teljesen, mert azt leszámítva, hogy rajta vannak a Play Station-s gombok (kör, X, háromszög, négyzet) amiket szintén tetszés szerint lehet konfigurálni, nincs ok ezt a kormányt PS-höz való kormánynak nevezni.

Továbbá számodra nem tudom mi az olcsó, de EZ ALATT A LINK ALATT találasz DFP-t, több fajtát is de a LOGÓ-t és az árukat leszámítva még it a fórumban sem sikerült kideríteni, hogy mi köztük a különbség, ja és a jobb felső sarokben feltűntetettek szerint a házhozszállítás is ingyenes.