Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Szia! metosznet-en én regeltem, de sajna a múltkori futamon nem tudtam indulni mert a céges vacsorát pont aznapra rakták, és későn értem haza.
A hátramenetet alig használtam a többi fokozathoz képest, és azért eléggé finoman használom a berendezést, nem szoktam durván "beba*zni" a fokozatokat, és a kormánnyal is csínján bánok a FF értékeket is többnyire ezért teszem minimálisra, hogy hosszabb legyen az élettartam. Mondjuk a Richard Burns Rally-val mentem 96-os Celicával kuplung H váltó sémával,de ott is finoman bántam a cuccal és mikor egy kereszteződésen túlmentem ott akartam hátramenetbe tenni...ott szált el a mutatvány, de nem hinném, hogy erősebben, vagy durvábban csináltam volna mint egyébként. Ennyit bírt a technika, és mivel már sok helyen olvastam erről a problémáról gondolom nem én hibáztam.
Az a bajom, hogyha majd megcsinálják vagy kicserélik, akkor is mindíg ott lesz a tudatomban, hogy bármikor beszarhat. A momo pedálhibájával ugyanez volt a helyzet. Mikor meg lett csinálva, már nem volt önfeledt versenyzés mert állandóan ott motoszkált a fejemben, hogy na most szarik be, na most szarik be. Nem jó ez így.