Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

direwolf
bocs, egy gyenge kérdés, most jutott eszembe: a szoftverét feltelepítetted az XP-re, és a separate/combined módokat megfelelõen kiválasztottad, ugye?

There\'s no replacement for displacement

direwolf
naja, de vettél volna 1 éve Logitechet, mikor a teszkóban le volt árazva a MS 25-re, a logitech meg 35 volt mindenhol...

direwolf
nekem nincs semmi bajom vele XP-n, tomasz bácsi meg ír néha óriási baromságokat

CSOCSO
jut eszembe most azt írja a toms hw hogy baj van az ms ffw vel és az xp vel pedál bajok stb. .szal nekem az a bajom hogy most tök ugy csinál xp alatt a kormány mintha érintkezõ hibás lenne a pedál. tehát összevisszacsavargatom és ugy veszi észre hogy néha benyomom néha nem. és ez össze vissza ugrál... szoval ez az a baj? vagy ez nem az? és tényleg érintkezõ hibás?
direwolf
mi a baj a szoftverével?
(azon kívül, hogy csak windózokon megy? 😉

CSOCSO
aztán utánna
CSOCSO
MS FFW rulez az a best.. bár most a MOMO-t jobbnak tartják aztunán jön a logitech aztán a ferrári és a legszarabb a saitek
:
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/index.html
Hát ha a Logitech Wingman Formula Force és a MS Sidewinder ffb között kellene választani inkább utóbbira tenném voksomat.
Pontosabb kényelmesebb..azt a Logitech MOMO Force veri szinte csak el...
csak a szoftwere nem a legjobb ms-nek
én meg venni akarok kormányt, de nemtom milyet!!!
vagy Logitech Formula Force, vagy Microsoft Sidewinder. vélemény?

Hol lehet megsasolni.Elsõsorban net cim érdekelne.
CSOCSO
a momo az a momo licenszes logitech nem???mindegy.. szvsz a két legjobb a logitech meg az MS kormány... az MS nek sokkal jobb a fogása..finomabb is és kézreálóbb..és többet lehet rajta tekerni..és ez nagyon szar a logiban hogy felet lehet tekerni a 3/4 ed helyett.....azt mondom ezek közûl kell választani..
A tûzpiros logitech wff az maga volt a minõség(a gp ennek a gyalázása )Ha látnék valahol egy eldugott példányt azonnal lecsapnék rá. A roncsomat meg kihajitanám.
Igen, nekem billenos pedalja van, de eddig nincs vele gond. Meg jobb is mint a regi kormanyom, a Logitech WFF (nem GP) pedalja.

Ne ijedjetek meg,én még most is játszom vele,csak egy kicsit másképp néz már ki,mint mikór megvettem.Az én pedálommal az volt a baj hogy a gáz nem jött vissza teljesen.Mikor szétszedtem láttam egy gagyi mehanikát.de hogy miért nem jön vissza teljesen azt nem tudtam megálapitani.Hogy a kormánnyal nincs minden rendben,bizonyitja a második kiadás.De a felépitése ugyan az.Egy szerencsétlen satu szerkezet.Az eleje bivaly erõs,ez lemegy az asztal alá . Erre van rá szerelve a satu.Ez a bivaly erõs elülsö rész fesziti meg a vékonyka talapzatot amire ráadásul minden fel van csavarozva. Tele van a talp csavarral .Egyik csavartol a másikig megrepedni nem kunszt.Mire én felocsudtam a panelek el voltak borulva a belsejében. Ez egy mérnöki baki.Láttam olyan kormányt amibõl a satu a talpazatbol jön ki, vagyis saját magát fesziti. Ez a helyes tervezés.Az új kiadás belselyét nem ismerem, de akinek a régi van meg csak tanácsolni tudom hogy a talpát bellül erösitse meg fémmel.
Fém ollóval szépen be lehet szabni.
FREAK
pár hónapja

tegnap jól megvizslattam, és egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy az a gumi lemállik, vagy hogy a pedáloknak lehet valami bajuk.... tök stabil, preciz, passzentos minden, egyáltalán nem sérülékeny....

Mondjuk a 4 füleshez asszem teljesen más fajta (billenõs) pedál volt, nem???

Én jól körülnéztem neten mielõtt ezt választottam, errõl olvastam a legtöbb jót. Állítólag effektben csak az ACT LABS jobb, de az meg olyan bûn ronda..... 😊)))

Riszpekk

Nekem Thrustmaster FFB RW van. Az a Guillemot ujabb kiadasa. Van rajta kezi gaz es fek, es sebessegvalto kar is a kormany mellett.
Freak! Te miota hasznalod?

FREAK
nekem az új fajta van, de mondom, nagyon nem akar megrongálódni......

Riszpekk

Inkább az MS-t vettem volna én is . Vagy a momo-t.
Egyébként a Guillemot Force Feedback Racing Wheel-röl beszéltem. Ennek is van gumi talpa 4 db.És van a kormány mellet egy sebesség váltó kar.Az ujjabb kiadáson amit lehet most kapni a mediában ,eltünt a kézi gáz és fék kar. A mikró kapcsolokat pedig megerösitették.Egyébként ugyanúgy néz ki.A pedálokon szerintem semmi sem változott,pedig ez ment leghamarabb tönkre(és ezen még kézi sincs)
FREAK
ennél csak egy-két drágább van vaze, pl. a Logitech MOMO-ja, de az tiszta fém

70 rugó....

Én használom a Ferrari wheelt elég rendesen, de még egy kopás sincs rajta.....

Riszpekk

CSOCSO
MS FFW!!!ény nyuztam mint az állat semmi baja... hjo azt kivéve hogy az érintkezöjét szétbasztam de az én voltam..amugy meg ez 40 ezer..szal a minõséget meg kell fizetni....
Wookiee!
A thrustmaster ferrari kormanyrol beszelsz?? Ha igen, milyen upgrade-rol van szo?? en 24+trefaert vettem, annyit talan megert. az aljan pedig gumi tapadokorongok vannak, nem hiszem, hogy azok hagynak ugy megtepni, hogy megrepedjen...

Én az alsó kétt fület használom,ugyanis a pedálom állandoan beragad.Ha a pedált kihúzod,az alsó kétt fül átveszi a szerepét automatikusan.
A kormányom állapotárol szólok .A kormány talapzata annyira gyenge hogy szarrá repedt.Pedig nem huztam meg erõsen.Jelenleg 5 db aluminium lappal erõsitettem meg belülröl pilanat ragasztoval.A kormány kerék gumi boritása hámlani kezdett mint a rétes tészta. Etttõl ragacsossá vált ezért levágtam. Jelenleg auto kormányra füzhetõ bör boritása van.Baromi dögös.A pedál már rég a szeméttelepen😊) Ja a felsõ jobb mikrokapcsolo füle letört,ezért a mikro kapcsolot kiszuperáltam az agyból és a kormányon kivülre ragasztottam,hogy tudjam kapcsolni.Ja a kormány nem pontos. Nem lehet olyan sebességgel menni vele,mint amire az auto egyébként képes.A gp3-nál pl:semmi leszoritó erõm nem volt mégis megelöztek mint a huzat.Ezt akkor vettem észre mikor áttértem gémpadra.Most leszedtem a kormányhoz egy uppgradet és úgy látszik ez a pontatlanság javult.Elgondolkodtam mi is a kormányon a minõségi.Szerintem a pillanat ragasztó 😄
ui:Azért 46.000-ért többet érdemeltünk volna.Mi lett volna ha megrögzött szimulátoros lennék és napi 6-órát nyomom a gp3-mat! Csinosnak elég csinos ahoz hogy megvegyék.De szerintem ez qrva kevés. ALIG HASZNÁLTAM MÉG A QVA ANYATOKAT😞(
FREAK
hmmmm, olyat egyszer láttam media marktban, de mire én vettem, már két füles volt.....

Riszpekk

Igen!

FREAK
?????????????

4 fül van a kormány mögött???

Riszpekk

Akinek TM Ferrari FFB Racing Wheel kormanya van, legyen kedves mondja mar meg nekem, hogy a valto alatti plusz 2 pillango fulet, hogyan lehet hasznalatba venni!! Ugyanis sem a driverbol sem progikbol nem lehet beallitani...

FREAK
LATENCY 0, nem is értem, hogy ez miért jó......

DAMP meg nálam 10% körül van, de nem nagyon próbálgattam

a Strength 80% körül ideális nekem, de ez már kormányfüggõ

Riszpekk

Kilgore_Trouth
Igen azt is megtettem, gondolva, hogy mar jo sokan megtekergettek, es regota ott allnal a bemutatopeldanyok (ez azert latszott rajtuk
). Az MS es Logitech 1-1 peldanya is olyan hangokat adott amit en nem szeretnek soha hallani....illetve ez szerintem nem vita targya, hogy tenyleg a Thrustmasternak van a legjobb fogasa....tenyleg nem mas, egy valodi pofas sportkormany....
FREAK
a legbiztosabb, ha mindet megtekergeted kikapcsolt állapotban

ott lehet érezni, kb. milyen minõségû moci mozgatja az egészet

Riszpekk

Kilgore_Trouth
Sebaj majd buzeralom egy kicsit a dolgot, hatha....
Egyebkent ha veletlenul nem olvasom el ezt a topic-ot, akkor is valszeg a thrustmaster-t valasztom. Foleg mint nem hozzaerto, inkabb csak kulso alapjan iteltem volna.....es a 15 egymas melle biggyesztett kormany kozul (sajat izlesem szerint) ez vitte a palmat.....
FREAK
azt a típust én is néztem, de nem láttam Magyarországon

Riszpekk

FREAK
nekem a FFB GT-vel tökéletes a Nascar alatt a FFB 😊

Riszpekk

Kilgore_Trouth
Egyebkent egy Thrustmaster NASCAR Pro Force Feedback lett a szerencses nyertes.....
A kormany szerintem igen kellemasnek tunik. Egy progival probaltam buzeralni, a NASCAR2002-vel.

Ami a bajom volt: Kesik a force feedback.....es igy kisse igen hulye erzetet kelt bennem, hogy amikor mar reg a setup menube vagyok, amikor kitepi magat a kormany a kezembol......
Van egy olyan opcio ugye, ms -ban megadhato, mennyi legyen a kesleltetes.....az ott 0-ra van allitva.....Na majd latjuk...lehet, hogy a NASCAR2002 -nek a bolti verzioja jobb? 😊)))))
Kilgore_Trouth
Trukkos mi? Olyan ejjel-nappali fele, tudod van kifli, felvagott, szamocas joghurt, meg nehany kormany is....
😊)))))
FREAK
milyen boltba mész te éjjel fél egykor?????

😊))))))

ja, és kormányosok!

Ha kijön a Race Driver, és killer lesz, tervbe van véve egy rendszeres bajnokság, saját költségen, valami nyereménnyel is

tehát bérelt teremben, 20-30 playerrel (és ha már ott vagyunk, akár Nascar2002 is mehet, vagy bármi)

na, érdekel innen valakit?

Riszpekk

Kilgore_Trouth
OFF: Hat az az igazsag, hogy eddig ku*vara nem akartam semmilyen kormanyt venni....sajna nincs sok idom jatszani, de talan ez az autozas rovidebb idot fog elvenni az eletembol mint egy strategiai progiba beleugrani....Habar ki tudja...ON

Szal erdekes tapasztalatokat olvastam itt, mivelhogy eddig gyakorlatban meg PC-vel osszekotott kormanyhoz nem volt szerencsem....nagyabol ezen a teren szuznek szamitok....Elolvastam a hozzaszolasokat itt es meg mashol is....mondhatnam, hogy adjatok 1-2 otletet, de mivel kb. 5 perc mulva indulok a boltba......ez hulyeseg lenne....szal most megyek, utana meglatjuk, ha megvan es kiprobaltam, majd irok.....utana lehet gratulalni, vagy sajnalni.....ez is ki fog derulni...

Udv mindenkinek!
En tegnap a MediaMarkt-ban lattam 360 Modena Wheel-t es valami iszonyatosan megtetszett a pedalja. A Logitech-em elbujhat mellete. Olyan eros a rugoja a feknek, hogy kezzel alig lehet benyomni. Csak az a baj, hogy ez a modell nem Force-os. A Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel (FERRARI) ami viszont force-os, annak vajon ugyanilyen-e a pedalja mint ennek?? Lehet, hogy a regi Logitech Wingman FF-emet lecserelem ilyenre..

DOGMAN
Tressy: OBI Dud-al beszélj, õ az illetékes.

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

direwolf
Tescoban brutto 17990 most akcióban!
Pécsett hegyekben állt tegnap

DOGMAN
Mármint középrõl egyik irányba ütközésig??
Pl: F1GP3-ban hova tekernéd 360 fokban a kormányt? 😊)
Az enyémnek a teljes intervalluma kb. 190-210 fok.

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

CSOCSO
ez nálam is igy van (MS FFW) csak nagyon zavar a logiban hoyg nem lehet értelmeset tekerni! csdak 90 fokban lehet tekerni a kormányt😊
DOGMAN
Craig Barret: Nekem a piros gumibetétes Logitech Wingman Formula Force "GP" kormányom van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Nagykeráron sikerült szereznek 15 rugóért amúgy kb 32-35 rongy az ára.

Nascar 2002,Insane,Screamer4x4,Colin2,NFS5 amiket játszom vele és brutál az ereje, valamint nagyon jól lehet a csúsztatásokat gázadással és a kormány mozdulatok korrigálással nyomatni.
NFS5-ben mikor a fa hídon megyek át az asztalon levõ kb.40 kilós monitort is berázza 😊)

Nálam Insane és Screamer4x4 fékpedál és egyéb kormány problémákat a játékok felpeccselése megoldotta.

Ha választani kéne: nálam a Nascar 2002 viszi el a pálmát FF-hatásokban.

DOGMAN

FREAK
olyan van, hogy a kormány vagy esetleg az USB miatt fagyi van???? megakad a hang, elkezd loopolni, és kampó????

eddig csak a nascar2002 csinálta, de tegnap másik game is dobott egy ilyet, természetesen az utolsó körben..............

Riszpekk

FREAK
nagykereknél annyi........

Riszpekk

Szasztok, olcsó MSFF kormány-lelõhelyet keresek,
régebben láttam 24-25 körül, de most mintha
mindenki el lenne szállva az árával...
(Nem használtra gondolok.)
Thanxy!

FREAK
ja, épp ma említettem, másik topikban, hogy mekkorát változott a véleményem

ennek 2 oka van:

1. Észrevettem, hogy van benne realistic damage
2. vettem egy kormányt, amivel ugye a nascar2002 elkezd játszható lenni

szerintem az autó modellek jobbak a a heat-ben, de ennyi

mostani véleményem szerint a nascar 2002 ultrarulez 😊)))))))

Riszpekk

FREAK
www.thrustmaster.com, ott a driver, nekem is azzal megy

a NASCAR 2002 tényleg brutális, azóta CSAK azt nyomom, bár néha hajlamos megfagyni...... ez azért a 130. kör környékén elég zavaró tud lenni 😊)))))))

Riszpekk

Nekem a nascar 2002 nem fut ha rákötöm a kormányomat/Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel (FERRARI)/ha joy-al,vagy billel nyomom akkor meg megy.Így pedig elindul a játék,beadja az autót,aztán nagy semmi,majd a falnál vagyok,szóval szaggat kb 1frame/30ms.XP alatt persze.
FREAK
thx, megnézem

Riszpekk

Szedjel le a colinhoz egy patchet es jo lesz.