Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Nekem nem volt DFP-m tehát 900fok nálam még újdonság. A H váltó sémával már azért sokkal több trükköt lehet végrehajtani mint sima szekvenciális váltással kuplung nélkül, persze ehhez az adott szimulátornak támogatnia kell a dolgot. Amúgy nagyon durva pedáljai vannak a G25-nek. Lábizom erősítőnek a féket csak ajánlani tudom.
A vezetési élmény pedig legyen akármilyen játékvezérlő rendszer magasan a legjobb kuplung+H váltó kombóval. Simán lehet előbb-utóbb menni majdnem azokat az időket amiket korábban, sőt szerintem ugyanazokat is, viszont így még komplexebb lesz az élmény és a vezetési technika. Például nekem a GTL sosem teszett korábban, de így nálam a GTR2 fölé emelkedett élményben. (innen is üzenem K.Andrásnak, hogy igaza volt, a GTL jó
) És akkor a Papy motoros játékokról még nem is beszéltem. Bár azt korábban is toltam kuplung+váltó kombóval, de ez egy ilyen nem sufnituning megoldással magasan a legkirályabb. Egyébként ugyanez a helyzet például egy repülőgépszimulátor esetében is. Nem mindegy, hogy egy mezei joy-al tolod amin rajta van egy falatnyi "gázkar" vagy egy rendes,normális repülésvezérlő rendszerrel. Ha találó akarok lenni aztmondanám ég és föld a különbség!