15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#3170 Na udv emberek.
Felugrottam pestre es szemugyre vettem G25-ot!!
Elsore nagyon rakattantam mar tervezem DFP-m eladasat!! :D
A kuplung+fekpedalhoz vmi bika kell tenyleg ,de ez igy realisztikus es a gaz persze konnyebb!!
Amire felfigyeltem az a kormany konnyedsege,mintha muanyag lenne egesz kicsit furi volt es elkeseritett,nah de remenykedjunk ez csak a latszat!
A H semas valto meg iszonyatosan bejon,ugyhogy ha tudok nagykerbol intezni ,akkor veszek de ott 79.990-ert volt amit sokallok erte 60-65 a max amit er ,en velemenyem szerint!! -
#3169 Ugyan olyan mint a többi pedál... -
#3168 Srácok! Ahol én veszem ott már van és 3 év gari van rá 66.240 Ft ! Csütörtökön jön az enyiiim
66.510 Ft itt 2 év gari, és már van itt is -
#3167 emailezgetéseim eredményeképpen arra jutottam, hogy az oldlaon az első helyen találhato bolt egy nagyker, melynek a kisker része házhoz nem szállít, de pesten átvehető a cucc. Második találatnál nincs raktáron még a termék, a harmadik találatnál viszont vidékre is van házhozszállítás, és már raktárrol szállítják a kormányt. Lehet hogy utobbit be fogom probálni... -
#3166 Alexease! Amúgy a kuplung milyen? Rendesen lehet csúsztatni, vagy csak "két állása" van? Bocs ha már írta valaki, nem láttam ... -
#3165 nem azt mondom hogy nem lehet, hanem nincs rá idő -
Lacika 79 #3164 Már ne haragudj, de miért ne kapcsolgatnál sorban vissza?
Én IRL is úgy tolom, amikor éppen "sportolni" támad kedvem :D -
#3163 -
#3162 Egykét Logitech G25 lelőhely ;)
Első és harmadik bolt most kapta az e-mailt, melyben érdeklődtem a termék mivoltárol, a második cég már régebben említve volt, nálunk még nincs raktáron a cucc.. amint van valami érdemleges info megosztom veletek, mert az a 61ezres brutto ár érdekes, majdhogynem gyanut ébreszt bennem -
#3161 Ment privát, hogy ne szemeteljük a topicot. -
#3160 Amúgy, hogy maradjunk a fórum témájánál, félelmetes mennyire nem lehet magyarországon jó repülésrendszert vásárolni. Neked milyen van és honnan? (feltételezem, hogy nem joy-al tolod a Falcon-t) -
#3159 -
#3158 Visszatérsz ismét a ligába? -
#3157 Nascar Racing 2003
SG fórum
A liga hivatalos weboldala
MÉG TÖBB VIDEÓ -
#3156 Nevet please! :P -
#3155 Ohhhh! Köszönöm a meghívást! Most egy másik szimulátorral ismerkedem és abban szeretnék indulni online jövőre, + koptatni a G25-öt. -
#3154 GTL elnezest!! :)))) -
#3153 -
#3149: -
#3151 Ha van kedved FTL topicba szoktunk csapatni 4-en,5ik nem artana sokkal bulib online! :)
Vagy keress meg ha erdekel! -
#3150 Igyekszem! Remélem sikerül beletanulnom. -
#3149 Akkor hajra iveket es fektavokat tanulgasd!! -
#3148 -
#3147 -
#3146 Köszi!
Előtte nem túl sokat, még csak pár hete kezdtem szimulátorokkal játszani. -
#3145 Tisztaban vagyok dolgokkal mivel en mar 7xx fokon nyomtam es GTl messze e legjobban tartom elmenybe ,igaz GTR2-ot meg nem raktam fel!!!
joynal is igazad van ,1 kulon gazkar nelkuli joyyal sokkal rosszabb,ezert kattogok ott is Saitek X-52-on!! :)
Mivel DFP-m van igy egyenlore nemsok ertelmet latnam most arra kolteni +30 k,de tudom sokkal tobb elmenyt nyujt csak meg ezt se fedeztem fel csak GTL-be! :)
Amugy mennyit nyomtal elotte szimekkel,mert eleg sokat bakiztal vagy csak az izgalom +uj kormany!! :) Nem megsertesnek szantam..
Amugy grat a kormanyodhoz!! -
#3144 Nekem nem volt DFP-m tehát 900fok nálam még újdonság. A H váltó sémával már azért sokkal több trükköt lehet végrehajtani mint sima szekvenciális váltással kuplung nélkül, persze ehhez az adott szimulátornak támogatnia kell a dolgot. Amúgy nagyon durva pedáljai vannak a G25-nek. Lábizom erősítőnek a féket csak ajánlani tudom. A vezetési élmény pedig legyen akármilyen játékvezérlő rendszer magasan a legjobb kuplung+H váltó kombóval. Simán lehet előbb-utóbb menni majdnem azokat az időket amiket korábban, sőt szerintem ugyanazokat is, viszont így még komplexebb lesz az élmény és a vezetési technika. Például nekem a GTL sosem teszett korábban, de így nálam a GTR2 fölé emelkedett élményben. (innen is üzenem K.Andrásnak, hogy igaza volt, a GTL jó ) És akkor a Papy motoros játékokról még nem is beszéltem. Bár azt korábban is toltam kuplung+váltó kombóval, de ez egy ilyen nem sufnituning megoldással magasan a legkirályabb. Egyébként ugyanez a helyzet például egy repülőgépszimulátor esetében is. Nem mindegy, hogy egy mezei joy-al tolod amin rajta van egy falatnyi "gázkar" vagy egy rendes,normális repülésvezérlő rendszerrel. Ha találó akarok lenni aztmondanám ég és föld a különbség! -
#3143 Pont azt irtam,hogy H valtoval idot vesztesz de elvezetre jobb! :P -
#3142 szerintem az élvezeten kívül nincs előnye a H váltónak, korábban kell fékezni, mert nem kapcsolgatsz sorban vissza, így nincs motorfék ... -
#3141 De ha mar DFP-nel hozzaszoktam ,akkor mar csak a H semas valto veszi az idot ,nah meg a kuplung ,de azt meg elonyere is lehet talan valtani!! :)))) -
#3140 Hidd el, először örülsz, ha tudsz vele menni egy épkézláb kört. Aztán ha sokat gyakoroltál, akkor örülhetsz ha a saját régebbi időid közelébe érsz. Ez után jön az amikor már frankó dolog stabilan autókázni vele. Csak ezek után ajánlom a 900 fokot. Én még az előbbi stádiumnál tartok. -
#3139 Az keves ! :)))) -
#3138 360 fokra van állítva. -
#3137 THX! bár egy normális kamerával jobb lett volna. -
KoS #3136 Jo kis video!
Hany fokra volt allitva a kormany? -
#3135 Parádés lett ez a kis video! -
#3134 Fel kéne raknom a GTL-t :)) -
#3133 Én bizakodom, hogy nem vettem *zart :-)
Egy kis VIDEO éles használatban :-) Sorry a rossz minőségért, de sajna csak webcamerával tudtam felvenni lámpafénynél. -
#3132 HAt ez mar tenyleg nem! :) -
#3131 És EZT láttad?