Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Pitti
    Tegnap délután beugrottam hazafele a médiába és megnéztem a G25-öt. Tényleg hihetetlen jó, a fék valóban felkeményedik mint az igazi, végre nem egy egyszerű rugót nyomkod az ember, régóta várom már ezt. Viszont ami a legjobban tetszik, hogy a kormány tekergetése már alapban is könnyebb mint a DFP. Gondolom ez játék közben még könnyebb lehet, ..../mikor könnyűnek kell lennie/.... hiszen dolgoznak a motorok. Ugyanis nekem a DFP-vel az az egyik bajom, hogy viszonylag nehéz a kormányt forgatni. Egy ellenkormányzásos korrigálás sok esetben ez miatt nem egyszerű, hiszen elég gyorsan kellene végrehajtani. A "csúszás effekt" miatt az FFB-nek rásegíteni kellene. Ezt pl az MS sidewinder-nél nagyon jól megcsinálták. De még a piros MOMO Force is jobb ezen a téren mint a DFP.
    A másik bajom pedig, hogy középállásban egyszerűen nincs erő a DFP-n.
    Szóval a kérdésem, hogy a terhelés (áram:)) alatt is könnyebb a G25, (pl mikor csúszkál az eleje)?
    Aszondod, hogy erősebb az FFB, valójában a DFP is elég erős, csak mikor könnyűnek kéne lenni akkor is erős :)

Illetve középállásban hogy viselkedik?