Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Nálam a szívás max annyi, hogy visszaküldöm ők meg azonnal küldik a cseredarabot. Ugyanis ha neten veszek valamit akkor nem a forgalmazóval fogok szívózni ha valami bajom van hanem a gyártóval. Aztán majd ő intézi a forgalmazóval. Lsd trackIR angliából rendeltem neten: nem működött out of box fogtam írtam Naturalpointnak egye-mailt megpróbáltuk a supportjukon át megoldani aztán mondta 1 nap levelezés uán, hogy rendben küldjem nekik küldik a cseredarabot. feladtam airmaillel és 5 nap múlva kezemben volt a cseredarab...
HA azt veszem alapul, hogyha magyarországon veszem és bajom van lemegyek a helyi kiskereskedőhöz ő azt mondja, hogy nem cserél azonnal hanem el kell küldenie márkaszervízbe, hogy nem-e az én hibámból rossz aztán mikor visszajött akkor rendelnek újat ez barátok között is 3 hét legalább... Nem beszélve ha kiskerben megrendelek valami speciális dolgot ők megrendelik a nagykertől ez 1-2 hét mire megérkezik ráteszi a nagyker és a kisker is a maga 10-10 százalék hasznát aztán sokkal drágábban kapom meg mint ame3nnyi apostaköltségem volt..
Ennyit a szívásokról a'lá Magyarország